WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Nomad Tanzanias Serengeti Safari Camp var den første av sitt slag. Den ble designet med et formål i tankene; å være på best mulig sted for å se den gnu migrasjon som dekker hundrevis av miles av Serengeti National Park hvert år. Så det burde ikke være overraskende at det ikke har forandret seg mye siden det er tidlige banebrytende dager.

Den gnu trekk og dette er hva vår Serengeti Safari Camp handler om - å forstå Serengeti årstider og spillbevegelser og speile dem.

Hvert år kaster denne lille leiren av Lamai Serengeti og begynner sin egen odyssé. Serengeti Safari Camp dekker hundrevis av miles og beveger seg hvert par måneder (ikke under oppholdet) langs en rute som flokkene har reist i hundrevis av år, er Serengeti Safari Camp der du kommer for å løse migrasjon.

Siden dagene tidlig på 90-tallet da denne lille leiren startet, har den blitt mye kopiert, men aldri likt. Det er uanstrengt behagelig - et hjem hjemmefra, hvor du vil ha for ingenting. Men det har aldri handlet om luksus for sin egen skyld. Fra begynnelsen har fokuset vært klart. Å levere en superlativ opplevelse av det ekstraordinære dyrelivet i denne delen av verden uten å skade miljøet som har inspirert oss gjennom årene.

Dette er grunnen til at Nomad alltid har jobbet med de beste guider og alltid holdt leirene små, intime og enkle.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål