WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Plaats: Het exclusieve Qorokwe Private Wilderness Area omvat meer dan 26.180 hectare (meer dan 64 692 hectare) in een divers leefgebied in het zuidoosten van Okavango, grenzend aan het beroemde Moremi Game Reserve. De naam Qorokwe betekent 'de plaats waar de buffel door de struik in het water is gekroken', wat doet denken aan het wildgebied met hoge dichtheid waarin dit kamp zich bevindt. Het dankt zijn productiviteit aan een mix van habitattypen die tussen de westelijke en oostelijke grens liggen: respectievelijk het Santantadibe- en het Gomoti-kanaal.

Dieren in het wild: Het Qorokwe Private Wilderness Area bestaat uit verschillende biomen, van verspreide acaciabossen met kuddes giraffen, zebra's en verschillende vlaktes - tot ongerepte uiterwaarden waar merkwaardige rode lechwe wonen, en met modder bezette buffelstieren; vanwaar de naam Qorokwe is afgeleid: „De plaats waar de buffel door de struik in het water gebroken”. Naast de plaatselijke leeuwentrots zijn olifanten een kenmerk van deze klassieke Okavango Delta-setting.

Accommodatie: Wilderness Qorokwe combineert een meeslepende eigentijdse stijl met een klassieke Okavango Delta-setting. De negen elegante tenten (waaronder een zeer ruime familie-eenheid met een eigen dompelbad) nodigen gasten uit om gemakkelijk van het chique interieur naar de natuurlijke luchtige buitenkant te gaan. Het hele kamp, inclusief het prachtige hoofdgedeelte, is goed beschaduwd en vangen de heersende bries terwijl je uitkijkt over een typische Delta-lagune. Verhoogde wandelpaden bieden gasten spectaculaire uitkijkpunten op de omliggende wildernis, terwijl dieren in het wild zich nog steeds vrij door het kamp kunnen bewegen. Daarnaast is het overloopzwembad een centraal punt voor het weidse uitzicht.

Doel: Naast de toewijding van Wilderness Qorokwe aan een lichte ecologische voetafdruk, inclusief 100% door zonne-energie opgewekte energie, speelt dit kamp een belangrijke rol in de versterking van lokale gemeenschappen door het creëren van banen en andere mogelijkheden om inkomsten te genereren. Via de concessieovereenkomst die door de gemeenschap wordt beheerd, zijn de medewerkers van Wilderness Qorokwe grotendeels in dienst vanuit de gemeenschap.

Unieke verkoopargumenten

Een mix van luxe eco-chic in een prachtige klassieke Okavango Delta-setting
Het exclusieve Qorokwe Private Wilderness Area grenst aan het beroemde Moremi Game Reserve en is een speelgebied met een hoge dichtheid
Wildernis De productiviteit van Qorokwe is te danken aan een mix van habitattypen die tussen de westelijke en oostelijke grens liggen: respectievelijk de Santantadibe- en Gomoti-kanalen — een roofdierenbolwerk dat vooral bekend staat om leeuwen, cheeta's, luipaarden en gevlekte hyaena, wilde honden komen vaak in het gebied en olifanten kuddes zijn een vast onderdeel
Wilderness Qorokwe is een landkamp met twee permanente rivieren en biedt het hele jaar door een scala aan activiteiten

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Qorokwe

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen