WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Opschorten wat je weet over luxe tentenkampen. De nieuwste toevoeging aan de Thornybush Collection, Saseka Tented Camp, is state-of-the-art, luxueus en doordrenkt met idyllische Afrikaanse wildernis. Saseka is het Tsonga woord voor Beautiful.

Gelegen in het noordoostelijke deel van het grote 5-wildrijke natuurreservaat Thornybush, gelegen in het grotere Kruger National Park. Saseka, elegant gepositioneerd aan de oevers van de droge rivierbedding van Monwana, die door het reservaat veegt, met een duidelijke curve in de rivier als een natuurlijke katalysator voor de locatie van het hoofdgebied. De lodge combineert een heerlijk ruime en lichte, moderne uitstraling met natuurlijke materialen en texturen, afgewerkt met elementen die doen denken aan een vervlogen tijdperk.

Het hoofdgebied van Saseka, een combinatie van hout en stenen bekleding, past op natuurlijke wijze in de omgeving en biedt zowel een boven- als onderdek met het kleurenpalet uit de natuurlijke omgeving; tinten van ivoor, donkergroen, appel, salie en subtiele flushes van roze die de karakteristieke tonen van de bloemen gevonden in de struik. Het hoofdgebied van de lodge is een viering van de natuur met het gebruik van licht als sleutel. Het buitengewone plafond filtert licht in de ruimte - imiteert het natuurlijke gevlekte licht van een boomluifel en extra verlichting komt van de unieke kroonluchter, gemaakt van metaal, hout en rotan.

Beïnvloed door het romantische verhaal van tentenkampen van weleer, zijn de tenten opnieuw ontworpen met een zachte knipoog naar nostalgie, maar met de nadruk vooral op het ontwerp van de 21e eeuw. De tentensuites laten de roep van de natuur en de bush in te filteren voor een echt ondergedompelde safari ervaring. Elke tent is voorzien van kamerhoge schuifdeuren en heeft airconditioning en een ruim, gebroken wit omwikkelde milieuvriendelijk statement deck met uitzicht op het zandbed, een eigen dompelbad en een buitendouche. Het doek strekte zich hoog uit over een interieur dat geschikt is voor een keizer.

De Leadwood Tented Villa opereert als een intieme, kampeer-in-een-kamp, die uitsluitend één, twee of drie tentensuites verzorgt. De centrale entertainmentruimte van de Villa beschikt over een lounge en eethoek, apart van de rest van de lodge.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saseka Tented Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen