WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Cottages

(6 Kamers)

Sabyinyo heeft zes charmante huisjes met Rwandese terracotta pannendaken. Elke kamer heeft een ruime zithoek, een open haard en een extra ruime eigen badkamer. Ruimteverwarmingstoestellen bij de bedden vullen de open haard aan om een oase van warmte te creëren. Buiten nodigt een ruime veranda u uit om te ontspannen en te genieten van de tuinen vol vogels.

Toon meer
Toon minder

Family Cottage (Unit)

(1 Kamer)

Sabyinyo heeft één ruim familiehuisje met dezelfde traditionele Rwandese terracotta pannendaken.

Het huisje biedt twee aparte slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Gezinnen kunnen buiten op de gedeelde veranda genieten van een ontbijt en's avonds gezellig samenzijn rond de uitnodigende open haard in de grote zithoek.

Let op: het familiehuisje is meer geschikt voor oudere kinderen, aangezien de twee individuele slaapkamers niet met elkaar verbonden zijn. Voor gezinnen met jongere kinderen raden we aan dat één ouder bij het jongere kind/de jongere kinderen slaapt.

Toon meer
Toon minder

Suites

(2 Kamers)

Sabyinyo biedt twee extra ruime luxe suites. Elke kamer beschikt over een ruime zithoek, twee veranda's met indrukwekkend uitzicht en een eigen badkamer (douche en bad). Elke avond worden er open haarden aangestoken en de ruimteverwarmingstoestellen naast het grote kingsize hemelbed zorgen voor warmte en sfeer. De suites zijn perfect voor stelletjes en pasgetrouwden.

Let op: het is niet mogelijk om twee aparte eenpersoonsbedden te maken.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Sabyinyo

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen