WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Ngorongoro Crater game drives

Een groot hoogtepunt van elk verblijf hier is de Ngorongoro Crater een van Afrika's meest iconische wildbestemmingen. Het mooie van Entamanu Ngorongoro is dat het ligt in het beschermde gebied en op slechts 30 minuten rijden van de afdalingsweg in de krater. Een vroege start is ten zeerste aan te raden om van de krater te genieten voordat de meerderheid van de bezoekers uit andere kampen komt. U vertrekt met uw gids en een ingepakt ontbijt en keert op tijd terug naar het kamp voor de lunch. Of ga's middags uit en geniet van zonsondergangen op de rand op de weg terug naar het kamp.

Toon meer
Toon minder

Guided walks

Entamanu Ngorongoro biedt begeleide wandelingen langs de rand van de krater en in de omliggende hooglanden. Je gaat op pad met je gids en een lid van de lokale Maasai-gemeenschap en leert alles over medicinale planten, Maasai-overtuigingen, en volgt alle lokale dieren in het wild die zich dicht bij het kamp hebben afgevraagd. Bij wandelingen gaat het erom in een langzamer tempo van het uitzicht te genieten en de kleine dingen te leren waarderen en ze zijn een echte aanrader.

Toon meer
Toon minder

Into the Boma.

Soms gaan we langs om onze Maasai buren te zien, die een grotendeels traditioneel leven in de boma in de volgende vallei leiden, en nog steeds hun vee grazen in het natuurgebied. Het zal alleen wij en hen zijn, en een warm welkom, met inzichten in het pastorale leven, van het bouwen van hutten tot krijgersceremonies.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Entamanu Ngorongoro

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen