WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro ligt hoog aan de wilde kant van de Ngorongoro-kraterrand, een zorgvuldig ontworpen toevluchtsoord op deze elementaire plek, van waaruit je de unieke hooglandomgeving kunt verkennen waarin het zich bevindt. Omringd door de hoge toppen van slapende vulkanische heuvels en de eb en vloed van het Maasai-herdersleven, is dit een plek om verder te gaan dan de drukte van het belangrijkste toeristische pad bij de krater. Niet alleen om de krater te bezoeken, maar ook om deze te begrijpen als onderdeel van een bredere omgeving.

Zeven grote kamers in cottage-stijl met eigen badkamer, waarvan twee gezellige familiekamers met verwarming, warm textiel en schapenvacht, kijken uit op het iconische uitzicht op de krater, met op de achtergrond eeuwenoude acaciabomen. De stijl is hier net zo uniek als de locatie - alles is zorgvuldig lokaal met de hand gemaakt volgens de hoogste standaard.

Er is niets tamme aan deze locatie — de zon op grote hoogte heeft veel hitte en de wind kan bijtend en soms luidruchtig zijn. Nomad Tanzania is de uitdaging aangegaan om een kamp te creëren dat het beste uit het buitengewone uitzicht haalt en tegelijkertijd warmte en beschutting biedt tegen de elementen, terwijl het volledig verwijderbaar is. In het licht hiervan is over elk ontwerpdetail nagedacht, terwijl het toch comfort biedt op deze elementaire plek.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Entamanu Ngorongoro

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen