WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Meru-style en-suite tents

(5 Kamers)

Het Serengeti Safari Camp was een van de eerste kampen die de seizoensmigratie van de gnoes imiteerde. Het verplaatsen van 4/5 keer per jaar op de best mogelijke locatie om de kuddes te zien. We hebben het oorspronkelijke pioniersgevoel van het kamp behouden en u kunt verzekerd zijn van een comfortabel bed, een warme douche en een spoeltoilet (we werken volgens strenge milieuvriendelijke principes en gebruiken eco-flush lo's die zeer weinig water gebruiken - 90% minder dan een conventioneel toilet).

Er is een ruime slaapkamer en dressing, met een wastafel en grote kannen koud water, en warm voorzien in de ochtend en avond of wanneer u het nodig. De safari-stijl emmerdouche is en-suite aan de achterzijde van de tent, net als het toilet.

De bedden zijn comfortabel en opgemaakt met fris beddengoed en zachte kussens. Er staan stoelen op de veranda waar u kunt ontspannen en genieten van het onbelemmerde uitzicht op Afrika voor u.

Toon meer
Toon minder

Meru-style family tent

(1 Kamer)

Onze familie-safaritenten zijn perfect voor gezinnen die met kinderen reizen. Ze zijn ontworpen op dezelfde voetafdruk en bestaan uit onze prachtige safaritenten. Ze hebben twee grote safaritenten, elk met hun eigen badkamer en verbonden via een aangrenzende loungeruimte.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Serengeti Safari Camp North

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen