WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Nomad Tanzania's Serengeti Safari Camp was het eerste in zijn soort. Het is ontworpen met een doel in gedachten; om op de best mogelijke locatie te zijn om de gnoes migratie te bekijken, aangezien het jaarlijks honderden kilometers van het Serengeti National Park bestrijkt. Het mag dus geen verrassing zijn dat het niet veel veranderd is sinds het begin van de pioniersdagen.

De gnoes zet en dit is waar ons Serengeti Safari Camp om draait - het begrijpen van de Serengeti seizoenen en de spelbewegingen en het spiegelen ervan.

Elk jaar werpt dit kleine kamp af van Lamai Serengeti en begint zijn eigen odyssee. Met honderden mijlen en om de paar maanden (niet tijdens uw verblijf) langs een route die de kuddes al honderden jaren hebben afgelegd, is Serengeti Safari Camp waar u terecht komt voor uw migratieoplossing.

Sinds de vroege jaren '90, toen dit kleine kamp begon, is het veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard. Het is moeiteloos comfortabel - een thuis van huis, waar je voor niets wilt. Maar het gaat nooit om luxe voor zijn eigen bestwil. Vanaf het begin is de focus duidelijk geweest. Om een superlatieve ervaring te bieden van de buitengewone wilde dieren in dit deel van de wereld zonder schade te berokkenen aan de omgeving die ons door de jaren heen zo heeft geïnspireerd.

Daarom hebben Nomad altijd met de beste gidsen samengewerkt en hun kampen altijd klein, intiem en eenvoudig gehouden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Serengeti Safari Camp North

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen