WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Welkom bij de rustgevende kust van Port Elizabeth, poort tot beide de Garden Route en de Eastern Cape Safari Belt. De stad heeft altijd al bekend gestaan voor zijn ontspannen aard, verfrissende en file vrije vakantie ervaringen. In de afgelopen paar jaar zijn terugkerende bezoekers aangenaam verrast door een nieuw tijdperk waar ook in Port Elizabeth luxe accommodatie wordt aangeboden. De laatste en meest fascinerende van deze is het nieuwe Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Vernoemd naar het mystieke draken-leeuw wezen uit Indonesische mythologie, dit luxueuse boutique hotel in PE is een van de vijf gekozen lodges aangeboden door Lion Roars Safaris & Lodges, en biedt onderscheidende 5 sterren verblijven.

Zich onderscheidend van de '"elke-kamer-ziet-er-hetzelfde-uit" standardizatie zoals in vele grote hotel ketens, deze luxueuse moderne fusion van Oosterse & Afrikaanse architectuur en decor is een artistiek meesterwerk. Elk van de twaalf suites bij ons boutique hotel is een unieke ruimte dat niet alleen comfort bied, maar ook inspireert en uw reis rijker maakt. Van de heldere zee lucht van Port Elizabeth's kust, wordt u overgebracht naar een rijke wereld vol textuur, kleur, levendige mosaïc in een luxe uitgeruste kamer met een geur van frangipani bloemen en door de bladeren-gefilterd licht. Onze serene oasis is inclusief een privé fitnessruimte en spa faciliteiten waar u uw lichaam en geest weer geheel tot rust kunt laten komen.

Toon meer
Toon minder