WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Luxury Tented Suite

(9 rooms)

Bestående af 8 luksuriøse telte værelser, hver sovende 2 personer. Solid stablingsglas spænder over teltets længde og garanterer en spektakulær udsigt over bushen fra dit telt, uanset om det er i dit soveværelse eller badeværelse. Den store private træterrasse har udendørs bruser samt en splash pool og store komfortable liggestole til at sole sig i den afrikanske sol.

Show More
Show Less

Leadwood Villa

(1 room)

Oplev den ultimative intimitet af Leadwood Villa. Dette rum giver dig mulighed for at benytte din egen hytte inden for Saseka Tented Camp, med udsigt over den årstidens Monwana-flodleje.

Omfavn privatlivets fred for denne eksklusive indkvartering til hele din familie eller lille gruppe. Den vigtigste villa omfatter en teltet suite, sunkne udendørs lounge og bålplads samt en indendørs lounge område. Med plads til op til seks personer, indkvarteret i tilstødende teltede suiter, er du i stand til at opleve luksus bushen i en førsteklasses indstilling.

Inkluderet i din booking er et privat spil drev køretøj med en guide og tracker, der vil tage dig med på to drev dagligt, en mulighed for en dedikeret kok, der forbereder dine måltider i dit eget private køkken plus et fælles område, der giver dig mulighed for at slappe af og uddybe din forbindelse til busken. Uanset om det er lounging ved din egen store private pool eller lytte til lyden af en knitrende brand, denne 230m2 private indstilling giver dig den indbegrebet indkvartering oplevelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Saseka Tented Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål