WeTu Analytics

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

Lodge Dining

Hver skål serveres på Clifftop Exclusive Safari Hideaway er et kulinarisk mesterværk. Romantikken løber gennem alt, hvad personalet gør, fra de smukke individualiserede borddekorationer til hver spisested, der er specielt udvalgt med tanke på dine behov.

Nyd en solid kold og varm morgenmad på Clifftop restaurant dæk med udsigt over floden Sterkstroom slugten; den brølende flod nedenunder og glad snak af fugle ledsager en lækker forret af frugt, hjemmelavet granola, ost og kager, efterfulgt af den lækreste varme engelske morgenmad eller omelet.

Du er måske fuld, men når uret rammer en, vil du gå tilbage for at fortære en lækker frokost med rib-eye bøf, lammekoteletter, Nicoise salat eller endda sushi for blot at nævne nogle få af de lækre retter, der serveres i fantastiske omgivelser. Der er altid plads til dessert og på Clifftop, og du vil være ked af det, hvis du ikke gemte det med cremekaramel, chokolademousse og et utal af velsmagende godbidder på tilbud.

Efter en lang aftens spil og solnedgange vil du blive indvarret til din private spiseplads, specielt udvalgt og dekoreret til dig af din personlige butler. Oxtail, lammeskaft, kudu bøf og vildt er blot nogle af de utrolige retter tilberedt af den talentfulde kok på Clifftop. En ingefær og litchi sorbet rydder din gane, før du drille dine smagsløg med cheesecake, æble smuldre eller en traditionel sydafrikansk malva budding, blandt andre. Alle skyllet ned med nogle af Sydafrikas lækreste, prisbelønnede vine.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål