WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Ngorongoro Crater game drives

Ngorongoro-krater er et af Afrikas mest ikoniske dyreliv destinationer. Skønheden i Entamanu Ngorongoro er, at det sidder inden for bevaringsområdet og kun 30 minutters kørsel fra afstamningsvejen ind i krateret. En tidlig start anbefales stærkt at nyde krateret, før de fleste besøgende gør det ind fra andre lejre. Du vil modregne med din guide og en pakket morgenmad og vende tilbage til lejren i tide til frokost. Eller tag ud om eftermiddagen og nyd solnedgange på fælgen på vej tilbage til lejren.

Show More
Show Less

Guided walks

Entamanu Ngorongoro tilbyder guidede vandreture langs kanten af krateret og i det omkringliggende højland. Du tager ud med din guide og et medlem af det lokale Maasai-samfund og lærer alt om lægeplanter, Maasai-overbevisninger, samt sporer ethvert lokalt dyreliv, der har undret sig tæt på lejren. Vandreture handler om at nyde udsigten i et langsommere tempo og lære at værdsætte de små ting, og de anbefales stærkt.

Show More
Show Less

Into the Boma.

Nogle gange falder vi rundt for at se vores Maasai-naboer, som lever et stort set traditionelt liv i boma i den næste dal, og som stadig græsser deres kvæg i bevaringsområdet. Det vil kun være os og dem, og en varm velkomst, med indsigt i det pastorale liv, fra bygning af hytter til krigerceremonier.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål