WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro ligger højt på den vilde side af Ngorongoro-kraterkanten, et omhyggeligt designet tilflugtssted på dette elementære sted, hvorfra man kan udforske det unikke højlandsmiljø, hvor det sidder. Omgivet af de skyhøje toppe af sovende vulkanske bakker og ebben og strømmen af Maasai pastoralistisk liv, dette er et sted at udforske ud over trængsel og travlhed i den vigtigste turiststi ved krateret. Ikke kun for at besøge krateret, men for at forstå det som en del af et bredere miljø.

Syv store værelser i hyttestil med eget badeværelse, hvoraf to er familieenheder, der er hyggelige med varmeapparater, varme tekstiler og fåreskindkig over den ikoniske udsigt over krateret, med baggrund af gamle akacietræer. Stilen her er lige så unik som placeringen - alt omhyggeligt håndlavet lokalt til højeste standard.

Der er ikke noget tamt ved denne placering - solen i høj højde har virkelig varme, og vinden kan være bidende og undertiden støjende. Nomad Tanzania har taget udfordringen op med at skabe en lejr, der får mest muligt ud af den ekstraordinære udsigt, samtidig med at den giver varme og ly fra elementerne, mens den er helt aftagelig. Hver designdetalje er blevet overvejet i lyset af dette, mens den stadig giver komfort på dette elementære sted.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål