WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Meru-style en-suite tents

(5 rooms)

Serengeti Safari Camp var en af de første lejre til at efterligne den sæsonmæssige migration af gnubeest migration, flytte 4/5 gange om året for at være på den bedst mulige placering for at se besætningerne. Vi har fastholdt lejrens oprindelige banebrydende fornemmelse, og du kan være sikker på en behagelig seng, et varmt brusebad og et flush toilet (vi opererer på strenge miljøvenlige principper og bruger øko-flush loos, der bruger meget lidt vand - 90% mindre end et konventionelt toilet, faktisk).

Der er et rummeligt soveværelse og dressing område, med en vask og store kander af koldt vand, og varmt leveres om morgenen og aftenen eller når du har brug for det. Safari-stil spand bruser er en-suite på bagsiden af teltet, ligesom toilettet.

Sengene er komfortable og består af frisk linned og bløde puder. Der er stole på verandaen, hvor du kan slappe af og nyde den uhæmmede udsigt over Afrika før dig.

Show More
Show Less

Meru-style family tent

(1 room)

Vores familie safari telte er perfekte til familier, der rejser med børn. Designet til samme fodaftryk og udgør vores smukke safari telte, de har to fuld størrelse safari telte, hver med deres eget badeværelse og forbundet via en tilstødende lounge område.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål