WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Nomad Tanzanias Serengeti Safari Camp var den første af sin art. Det er designet med et formål i tankerne; at være på det bedst mulige sted for at se den gnaven migration, da den dækker hundredvis af miles af Serengeti National Park hvert år. Så det bør ikke komme som nogen overraskelse, at det virkelig ikke har ændret sig meget siden det er tidlige banebrydende dage.

Det vildeste træk, og det er, hvad vores Serengeti Safari-lejr handler om - forståelse af Serengeti sæsoner og spilbevægelser og spejling af dem.

Hvert år kaster denne lille lejr ud fra Lamai Serengeti og begynder sin egen odyssé. Serengeti Safari Camp dækker hundreder af kilometer og flytter hvert par måneder (ikke under dit ophold) langs en rute, som besætningerne har rejst i hundreder af år.

Siden dagene i begyndelsen af 90'erne, da denne lille lejr startede, har den været meget kopieret, men aldrig sidestillet. Det er ubesværet behageligt - et hjem hjemmefra, hvor du ønsker for ingenting. Men det har aldrig handlet om luksus for sin egen skyld. Lige fra starten har fokus været klart. At levere en fantastisk oplevelse af det ekstraordinære dyreliv i denne del af verden uden at skade det miljø, der har inspireret os i årenes løb.

Derfor har Nomad altid arbejdet med de bedste guider og altid holdt deres lejre små, intime og enkle.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål