WeTu Analytics

Kaya Mawa

Spredt langs de hvide sandstrande på Likoma Island, i hjertet af Malawisøen, ligger Kaya Mawa. Denne boutique-lodge byder bryllupsrejsende, familier og venner velkommen til en forkælende ubekymret ferie.

Kaya Mawa er bygget af lokale hænder og som Malawis første resort, der udelukkende drives af vedvarende energi, og er solidt forankret i bæredygtighed, samfundsstyrkelse og etisk handel.

Kaya Mawas etos betyder 'måske i morgen' i Chichewa/Nyanja og er i dens navn. Afslappet ophold ved søen er vævet ind i stilen, luksus og komfort i dets huse og værelser. Hver af Kayas elleve værelser og private villa er unik og tilbyder noget ekstraordinært. Fredfyldte og hemmelige dæk til solbadning eller romantiske middage; afsondrede hytter ved søen med private lounger. Du kan finde dig selv i brusebad under stjernerne, tage en midnatsdukkert i din private pool, eller bare gå hånd i hånd efter en månebelyst aftensmad på stranden.

Hvis al afslapning er for meget, kan dine dage fyldes med alt fra stand-up paddle boarding, kajakroning, kitesurfing, vandski, sejlads og quad-biking, plus en komplet PADI-dykkerskole. Og når solen går ned på endnu en perfekt dag, kan du nyde en massage i spaen, der ligger i klipperne ved søen, og få de sidste bekymringer beroliget, mens du spekulerer på, „Burde jeg ikke gå?... Måske i morgen.“

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kaya Mawa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål