WeTu Analytics

Kaya Mawa

Khuyu

(1 unit / villa)

Den første chalet på stranden, tættest på baren og restauranten gør Khuyu til det perfekte sted for dem, der bare ønsker at slappe af og nyde søen.

Show More
Show Less

Mbungu

(1 unit / villa)

Vores anden hytte fra stranden. Bygget højere op klipperne Mbungu har fantastisk udsigt over søen og over Kaya Mawa strand. Under hytten ned en sten trappe er en privat dæk med adgang lige ind i søen.

Show More
Show Less

Msekwa

(1 unit / villa)

Msekwa ligger i udkanten af søen og er en fotograf favorit. Indtast gennem en buet døråbning. Træbroen giver dig mulighed for at få det bedste ud af søen.

Show More
Show Less

Nkhwazi

(1 unit / villa)

Næsten på toppen af en stenet knoll Nkhwazi har 180 graders udsigt over søen og over til Mozambique, et multi niveau dæk med lounge område og en dyb pool med plads til to.

Show More
Show Less

Mbamba

På toppen af knollen med 360 graders udsigt over søen. Fantastisk udsigt, uanset om det er fra din seng eller privat dyb pool under baldakinen af ficus træet.

Show More
Show Less

Makungulu

(1 unit / villa)

Vil du bo på din egen ø? Gør din vej over træbroen og find dig selv på Makungulu. Overdækket af bougainvillea, et smukt værelse fører ud til en trædæk og anløbsbro over søen med slående udsigt til Mozambique.

Show More
Show Less

Ngani

(1 unit / villa)

Set ind i klipperne på vores anden strand med ånde tager udsigt ud over Mozambique. Foran dette fantastiske værelse er en lille klippeø, som hold med vand fugle hele året. Ngani har et dæk, der fører ud i søen samt en generøst størrelse pool. Værelset har opholdsområde foran og badeværelse i kabysstil.

Show More
Show Less

Madimba

(1 unit / villa)

I den fjerneste ende av Kaya Mawa stranden ligger et grandiøst hus. Et stort soveværelse med en mezzanin sundowners spot, to brusere og et bad med udsigt over dækket til poolen eller slappe af i stuen med en privat bar. Hvad mere kan du ønske dig?

Show More
Show Less

Mainja

(1 unit / villa)

Et to-sengs værelses hus med en Tanzania stil opholdsområde i midten. Sidde og slappe af eller køle af i den smukke, dybe pool med udsigt over til Honeymoon Island. Mainja er ideel til en familieferie eller endda venner, der opholder sig sammen.

Show More
Show Less

Yofu

(1 unit / villa)

Ønsker du at blive som en familie? Yofu er en ideel hytte med to separate værelser nok til en familie på fire. Beliggende på bagsiden af stranden delvist skjult af et stort mangotræ, perfekt til familier, der ønsker at tilbringe så meget tid som muligt på stranden og i søen.

Show More
Show Less

Ulissa

(1 unit / villa)

Vores anden familie strand chalet. Stor nok til en familie på 5. Et to rommet hus med en sammenhengende bad. Hovedrummet ser ned over stranden lige ud til søen. Det andet værelse perfekt til børn kan passe to enkeltsenge med plads til en anden, der hænger fra taget fører ud på en skyggefuld terrasse.

Show More
Show Less

Ndomo House

(1 unit / villa)

Ndomo hus har 4 soveværelser, hvoraf tre har deres egne badeværelser. Den anden har et badeværelse placeret lige uden for døren. Huset har plads til 8 personer med adgang til egen private strand, køkken og stor opholdsstue. Din egen dyb pool for de dovne dage, hvor søen virker for langt væk.

Tre store terrasser, gårdhave, udendørs spisning og grillplads, swimmingpool og afsondret strand. Huset er fuldt bemandet med en huschef, barnepige, kokke, husholderske og vagtere.

Huset er beliggende på det sydvestlige hjørne af øen med uafbrudt udsigt over den nærliggende ø. En året rundt solnedgang er en hemmelig overraskelse, det eneste sted på øen og så vidt vi ved, det eneste sted på søen.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kaya Mawa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål