WeTu Analytics

Kaya Mawa

Scuba Diving / Snorkelling

Kaya Mawa er indgået partnerskab med Likoma Island Divers, et anerkendt PADI Resort. Vi har to in-house dykkerinstruktører, der kan tage højde for alle færdighedsniveauer og undervise et komplet udvalg af PADI-kurser, så alle kan nyde et undervands eventyr under dit ophold. Centret er
stand til at undervise kurser hele vejen fra en 3-timers opdagelsesdyk til Dive Master.

Likoma Island, omgivet af de uberørte farvande i Lake Malawi, anses bredt for at have den bedste dykning på søen, både hvad angår mangfoldigheden af fiskearter og deres rene overflod. Med nogle af de bedste ferskvands-dykning i verden og nogle 11 anerkendte dykkersteder i nærheden.

Show More
Show Less

Water Sports - Waterskiing, Wake boarding, Tubing

For de eventyrlystne, hvorfor ikke opleve den fantastiske Lake Malawi med båd og prøve din hånd på vandski og wake boarding, eller for de yngre, knæ boarding og ringo.

Vi har ski, der passer til alderen 5+ og en uddannet instruktør ved hånden for at give praktiske tips og tips til at sikre, at du vil være på dine fødder (eller knæ) på ingen tid.

Show More
Show Less

Island Boat Trips

Nyd øen fra vandet, tage en lokal dhow båd for at besøge nogle af de bedste snorkling steder og ind i byen for at besøge katedralen bygget i 1905. Lav en dag med en pakket picnic og dine yndlingsdrinks, eller tag af sted til en solnedgangskrydstogt.

Show More
Show Less

Stand Up Paddle Boarding and Kayaking

Udforsk stilheden i Lake Malawi ved kajak eller stå op pagaj bord. Padle til de nærliggende strande eller en af de mindre øer og beundre Mozambiques kystlinje. Pak din snorkling gear og nyd nogle af Lake Malawis 1000 arter af fisk, mange endemiske til søen, mere end alle ferskvandsarter i Europa og Nordamerika tilsammen.

Show More
Show Less

E Biking

Udforsk Likoma Island med E Bike, hvilket gør udflugten rundt om øen ikke kun stille, men også miljøvenlig. Besøg katedralen bygget i 1905, Katundu tekstiler værksted, den majestætiske dal af baobabs og nogle af de elleve lokale landsbyer. De lokale varme får dig til at føle dig hjemme på Likoma.

En langt mere afslappet måde at tage øen, ledet af en guide vil du blive vist alle seværdigheder i Likoma uden at arbejde op en sved.

Show More
Show Less

Sailing

Enkelt og dobbelt sejlbåde er tilgængelige for både erfarne og nybegyndere. Kaya Mawa tilbyder tre lasere og en Laser 2 for vores gæster at nyde, enten sejler solo eller med vores instruktør. Tag en hurtig lektion med vores ekspert instruktører, før du sejler ud i det majestætiske vand i Lake Malawi.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Kaya Mawa

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål