WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Luxury Tented Suite

(9 habitacions)

Consta de 8 luxoses habitacions amb capacitat per a 2 persones. El vidre d'apilament sòlid abasta la longitud de la botiga, garantint unes vistes espectaculars de l'arbust des de la vostra botiga, ja sigui al vostre dormitori o al bany. La gran coberta privada de fusta disposa de dutxa exterior, piscina esquitxada i gandules grans per prendre el sol africà.

Mostra més
Mostra menys

Leadwood Villa

(1 habitació)

Experimenta la intimitat definitiva de la Vila Leadwood. Com a opció d'ús exclusiu, aquest espai li atorga la privacitat d'allotjar-se en el seu propi alberg dins dels magnífics terrenys de Saseka Tented Camp, amb vistes al llit del riu Monwana de temporada.

Abraça la privacitat d'aquest allotjament d'ús exclusiu per a tota la teva família o grup reduït. La vil·la principal inclou una suite amb tendes de campanya, un saló exterior enfonsat i una zona d'estar coberta. Amb espai per a sis persones, allotjats en suites amb tendes de campanya adjacents, podreu experimentar el luxe de l'arbust en un entorn privilegiat.

Inclòs en la teva reserva un vehicle de conducció de joc privat amb un guia i rastrejador que et portarà en dues unitats diàries, una opció per a un xef dedicat que prepara els teus àpats en la teva pròpia cuina privada més una zona comunitària que et permet relaxar-te i aprofundir en la teva connexió amb l'arbust. Tant si es tracta de descansar al costat de la seva pròpia piscina privada com d'escoltar els sons d'un foc cruixent, aquest entorn privat de 230m2 li ofereix l'experiència d'allotjament per excel·lència.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Saseka Tented Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes