WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Trekking *

Les llegendàries muntanyes Virunga al nord-oest de Rwanda alberguen volcans, zones de bosc de núvols i la meitat de la població total mundial de goril·les de muntanya en perill d'extinció. Els primats de Rwanda no tenen parangó, i Wilderness Sabyinyo és la base perfecta per al trekking de goril·les de muntanya.

Aquesta emocionant excursió té lloc des de la seu del Parc Nacional dels Volcans, on els hostes s'assignen a una de les 12 famílies de goril·les habituades per a una trobada d'una hora de durada inspiradora.

* Les tarifes del parc no estan incloses i tenen un suplement.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Golden Monkey Trekking *

Gaudeix d'una curta caminada per veure aquest preciós primat, endèmic de la zona i viu en grups d'entre 30 i 80 individus al bosc de bambú del Parc.

* Les tarifes del parc no estan incloses i tenen un suplement.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Guided Cultural Walks

A Sabyinyo podeu apropar-vos a les històries de la terra en un passeig comunitari guiat, que ofereix fascinants visions de la vida rural ruandesa, així com una visió de les lluites del passat.

Els hostes aprendran com es cultiven els cultius, com es fa la mòlta i el processament a mà i aprendran més sobre com s'utilitzen els medicaments tradicionals.

El ball ruandès, una part integral de la cultura actual, formarà part d'aquest fascinant recorregut cultural, d'una a tres hores de durada.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Guided Bird-Watching Walks

Birding amb un guia coneixedor de Wilderness a Sabyinyo és una experiència realment enriquidora.

Sabyinyo s'estén a través de set hectàrees (aproximadament 17 hectàrees) i és un refugi per a més de 40 espècies d'ocells que d'altra manera no prosperen fàcilment a les parcel·les agrícoles circumdants, on el refugi natural és rar i la pertorbació humana és alta.

Els clients són benvinguts a gaudir de les rutes naturals pel seu compte (armats amb un bon parell de prismàtics), o estan convidats a informar-se sobre les nostres passejades guiades.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Visit Sabyinyo Village

Mentre us allotgeu a Wilderness Sabyinyo, us recomanem gaudir d'un passeig comunitari guiat, que ofereix una visió fascinant de la vida rural ruandesa actual, així com una visió de la vida en el passat històric. Una experiència enriquidora, els hostes són convidats a comprendre l'estil de vida agrícola de Rwanda, incloent com es conreen els cultius, com es fa la mòlta i el processament a mà, els medicaments tradicionals, així com gaudir de l'activitat frenètica de la dansa tradicional ruandesa, que és un aspecte de la cultura encara molt viu avui.

Un passeig pot oscil·lar entre una i tres hores de durada.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Guardian Village

El Gorilla Guardian Village es troba a uns 15 minuts amb cotxe de Wilderness Sabyinyo i és una interessant excursió cultural. El poble va convèncer els ex-caçadors furtius de donar l'esquena a la caça furtiva i, en canvi, mostrar els seus costums i patrimoni.

Visitant el poble, els hostes poden descobrir la casa tradicional d'un rei local, veure un autèntic home de medicina preparar barreges d'herbes, provar la seva mà amb arc i fletxa tir, o gaudir de balls culturals i tambors realitzats per gent de la zona local.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Trek To Dian Fossey Research Camp & Grave

Una visita al camp d'investigació de Dian Fossey, Karisoke, i la seva tomba, és un altre punt culminant a Sabyinyo. El trek parteix de la seu del Parc Nacional dels Volcans, i es troba a la zona de sella entre dos volcans, el Mont Karisimbi i el Mont Bisoke (del qual deriva el nom Karisoke). El lloc del campament es troba a una altitud de 3 000 metres (més de 9 000 peus.) i va ser abandonat durant els disturbis de la dècada de 1990. Tot el que queda avui és la tomba de Dian Fossey i diverses tombes dels seus estimats goril·les, enterrats al seu costat. Un moment punyent i preuat per a tots els que visiten.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – A Trip To Twin Lakes

Una visita per veure el llac de Burera i el llac de Ruhondo és imprescindible en qualsevol itinerari. Situat entre Musanze i la frontera d'Uganda, els Llacs Bessons ofereixen magnífiques vistes sobre els volcans Virunga, mentre que els turons circumdants creen un marc imatge-perfecte al voltant de les aigües blaves profundes. Els clients poden fer una passejada suau per un dels llacs i gaudir d'un meravellós birding. No obstant això, a causa de la forta naturalesa del paisatge, sovint és preferible pujar per la petita pista que condueix a un lodge situat al cim del turó: el lloc perfecte per gaudir d'una beguda refrescant i prendre les vistes glorioses.

Els Llacs bessons són a 45 minuts amb cotxe de Sabyinyo, i s'arriba a través d'una bona carretera asfaltada cap al sud fins a Musanze, i després de tornada cap al nord cap a Cyanika, o a través d'un camí de terra estret però pintoresc que segueix els contorns de la muntanya.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Lake Kivu

L'estació al costat del llac de Gisenyi fa un meravellós contrast amb la gran altitud dels volcans Virunga. Situat a 80 quilòmetres (50 milles) de Sabyinyo (dues hores amb cotxe) Llac Kivu ofereix un dia de descans. Passejar per la platja de sorra a la vora del llac i prendre un bany refrescant a les aigües fresques, seguit d'una beguda refrescant en un dels pintorescos cafès al llarg del passeig marítim vora del llac de palmeres. El clima tropical suau s'afegeix a l'estat d'ànim primaveral, que ni tan sols l'imponent volcà Nyiarongo pot esmorteir.

Els clients també gaudiran de passejar per davant dels hotels, mansions i exuberants jardins que es fan ressò del seu passat opulent.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Musanze Market

Els mercats locals són la vida de qualsevol ciutat i el mercat de Musanze n'és un exemple primordial. Un lloc bulliciós ple de caràcter local i pràcticament tot el que puguis necessitar sota el sol. Es troba a la ciutat de Musanze (abans coneguda com Ruhengeri) és la ciutat més important de la província del Nord de Ruanda i de la zona dels Volcans. Serveix com a capital administrativa, comercial i de serveis de la zona. També podeu trobar tot tipus de records i artesanies interessants, i una àmplia gamma de teixits tradicionals de Kitenge.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – Iby’Iwacu Cultural Village Eexperience

Gaudeix d'un passeig guiat fins al poble cultural d'Iby'Iwacu, ja sigui a peu (a una hora caminant de Sabyinyo) o en cotxe, a 15 minuts amb cotxe).

Aquí coneixeràs la fascinant història de com un poble va convèncer els ex-caçadors furtius per donar l'esquena a la caça furtiva. Visiteu la residència tradicional d'un rei local, observeu un autèntic home de medicina preparar barreges d'herbes i proveu la vostra mà en tir amb arc i fletxa.

També s'ofereixen balls culturals i actuacions de tambors.

El passeig guiat dura al voltant d'una hora i els clients són lliures de fer fotografies. És habitual deixar una punta de USD 20.00.

Mostra més
Mostra menys

Wilderness Sabyinyo – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

Una altra sortida molt gratificant és una visita al campus Ellen DeGeneres de The Dian Fossey Gorilla Fund. El Dian Fossey Gorilla Fund International es va establir el 1967 per protegir i estudiar els goril·les i el seu hàbitat, així com per donar poder a les persones de la comunitat.

Amb un equip de centenars treballant a Rwanda i la RDC, el Fossey Fund és l'organització més longeva i més gran del món dedicada completament a la conservació de goril·les.

El 2022, l'organització es va traslladar a la seva primera casa permanent i construïda amb propòsit, el Campus Ellen DeGeneres del Dian Fossey Gorilla Fund.

Enclavat en un bell paisatge reforestat a prop del Parc Nacional dels Volcans, per què no afegir-ho al vostre itinerari. Aquí podeu aturar-vos a fer un recorregut, prendre una tassa de cafè al Gorilla Café, navegar per la botiga de regals i aprendre més sobre els goril·les i la important feina feta per ajudar-los a conservar-los.

* La visita suposa un cost addicional per persona en USD i estan subjectes a canvis sense notificació prèvia.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Sabyinyo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes