WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Cottages

(6 habitacions)

Sabyinyo té sis cases amb encant amb teulades de terracota ruandeses. Totes tenen una zona d'estar espaiosa, una llar de foc i un bany privat extra ampli. Escalfadors d'espai pels llits complementen el foc de registre, per crear un refugi de calor. A l'aire lliure, una terrassa espaiosa us convida a relaxar-vos i gaudir dels jardins plens d'ocells.

Mostra més
Mostra menys

Family Cottage (Unit)

(1 habitació)

Sabyinyo té una casa familiar espaiosa amb les mateixes teulades tradicionals de rajoles de terracota ruandeses.

La casa de camp ofereix dues habitacions separades, cadascuna amb les seves pròpies instal·lacions en suite. Les famílies poden gaudir d'esmorzar a l'aire lliure a la terrassa compartida i a la nit acollidora al voltant de la acollidora llar de foc a la gran sala d'estar.

La casa rural familiar és més adequada per a nens més grans, ja que les dues habitacions individuals no estan connectades. Per a famílies amb nens més petits, recomanem que un dels pares dormi amb el fill/nens més petits.

Mostra més
Mostra menys

Suites

(2 habitacions)

Sabyinyo ofereix dues suites de luxe molt espaioses. Totes disposen d'una àmplia zona d'estar, dues terrasses amb vistes impressionants i bany privat (dutxa i banyera). Els focs de registre s'encenen cada nit i els escalfadors espacials al costat del gran llit amb dosser, de mida king, afegeix calor i ambient. Les suites són perfectes per a parelles i llunes de mel.

No es poden crear dos llits individuals separats.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Wilderness Sabyinyo

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes