WeTu Analytics

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

Lodge Dining

Cada plat servit a Clifftop Exclusive Safari Hideaway és una obra mestra culinària. Romanç recorre tot el que el personal fa, des de les belles decoracions de taula individualitzades fins a cada lloc de menjador que ha estat especialment seleccionat tenint en compte les seves necessitats.

Gaudiu d'un esmorzar abundant fred i calent a la coberta del restaurant del Clifftop amb vista sobre la gola del riu Sterkstroom; el riu rugit a sota i feliç xerrada d'ocells que acompanyen un deliciós entrant de fruita, granola casolana, formatge i pastissos, seguit de l'esmorzar anglès calent més saborós o truita.

Vostè pot estar ple, però quan aquest rellotge colpeja un, vostè estarà corrent de nou per devorar un deliciós dinar de filet de costella, costelles de xai, amanida Nicoise, o fins i tot sushi, per nomenar, però alguns dels deliciosos plats servits en un entorn impressionant. Sempre hi ha espai per a les postres i en Clifftop, i vostè serà trist si no ho va guardar amb crema de caramel, mousse de xocolata i una infinitat de saboroses delícies en oferta.

Després d'una llarga unitat de joc i els capvespres de sol, se li donarà pas a la seva zona de menjador privada, especialment seleccionada i decorada per a vostè pel seu majordom personal. Cua de bou, canya de xai, filet de kudu i cérvol són alguns dels increïbles plats preparats pel talentós xef de Clifftop. Un sorbet de gingebre i litxi esborra el teu paladar abans de burlar-se dels teus paladars amb pastís de formatge, crumble de poma o un púding tradicional de malva sud-africana, entre d'altres. Tot regat amb alguns dels vins més saborosos i guardonats de Sud-àfrica.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes