WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Ngorongoro Crater game drives

El Cràter de Ngorongoro és un dels destins de fauna més emblemàtics d'Àfrica. La bellesa de Entamanu Ngorongoro és que es troba dins de l'àrea de Conservació i només 30 minuts amb cotxe de la carretera de descens al Cràter. Una sortida primerenca és molt recomanable per gaudir del Cràter abans que la majoria de visitants ho facin des d'altres camps. Es posarà en marxa amb el seu guia i un esmorzar per emportar i tornar al campament a temps per dinar. O bé, sortir a la tarda i gaudir dels capvespres a la vora en el seu camí de tornada al campament.

Mostra més
Mostra menys

Guided walks

Entamanu Ngorongoro ofereix passejades guiades per la vora del Cràter i a les terres altes circumdants. Vostè es dirigirà a terme amb el seu guia i un membre de la comunitat local de Maasai i aprendre tot sobre plantes medicinals, creences Maasai, així com fer un seguiment de qualsevol fauna local que s'ha preguntat prop del campament. Les caminades són tot sobre remullar-se la vista a un ritme més lent i aprendre a apreciar les petites coses i són molt recomanables.

Mostra més
Mostra menys

Into the Boma.

De vegades ens deixem caure per veure els nostres veïns maasais, que viuen una vida tradicional a la boma de la vall següent, i encara pasturant el seu bestiar a la zona de conservació. Serà només nosaltres i ells, i una càlida benvinguda, amb idees sobre la vida pastoral, des de la construcció de cabanes fins a cerimònies guerreres.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Entamanu Ngorongoro

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes