WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro està situat al costat salvatge de la vora del cràter de Ngorongoro, un refugi pensat en aquest lloc elemental, des del qual explorar l'entorn únic de les terres altes en què s'assenta. Envoltat pels cims de turons volcànics adormits i el flux de la vida pastoralista Maasai, aquest és un lloc per explorar més enllà de l'enrenou de la ruta turística principal del Cràter. No només per visitar el Cràter, sinó per entendre'l com a part d'un entorn més ampli.

Set grans habitacions d'estil cottage en suite, dues de les quals són unitats familiars acollidores amb escalfadors, tèxtils càlids i pell d'ovella es veuen a l'emblemàtica vista del cràter, amb un teló de fons d'antigues acàcies. L'estil aquí és tan únic com la ubicació - tot acuradament artesanal localment amb el més alt nivell.

No hi ha res domesticat sobre aquesta ubicació: el sol de gran alçada té una mica de calor real i el vent pot ser mossegador i de vegades sorollós. Nomad Tanzània han assumit el repte de crear un campament que aprofiti al màxim l'extraordinària vista alhora que proporciona calidesa i refugi dels elements, alhora que és totalment desmuntable. Tots els detalls de disseny s'han considerat a la llum d'això, sense deixar de proporcionar comoditat en aquest lloc elemental.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Entamanu Ngorongoro

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes