WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Meru-style en-suite tents

(5 habitacions)

El Serengeti Safari Camp va ser un dels primers campaments a imitar la migració estacional de la migració més salvatge, movent-se 4/5 vegades a l'any per estar en la millor ubicació possible per veure els ramats. Hem mantingut la sensació pionera original del campament i pot estar segur d'un llit còmode, una dutxa calenta i un lavabo (operem amb estrictes principis respectuosos amb el medi ambient i utilitzem lloms ecològics que utilitzen molt poca aigua - 90% menys que un vàter convencional, de fet).

Hi ha un ampli dormitori i zona de vestidor, amb un lavabo i grans gerres d'aigua freda, i calenta proporcionada al matí i al vespre o sempre que ho necessiti. La dutxa de cubetes d'estil safari es troba a la part posterior de la tenda de campanya, igual que el vàter.

Els llits són còmodes i estan formats per roba fresca i coixins suaus. Hi ha cadires al porxo on es pot relaxar i gaudir de la vista sense restriccions d'Àfrica abans que vostè.

Mostra més
Mostra menys

Meru-style family tent

(1 habitació)

Les nostres tendes de safari familiars són perfectes per a famílies que viatgen amb nens. Dissenyades a la mateixa petjada i componen les nostres boniques tendes de safari, disposen de dues tendes de safari de mida completa, cadascuna amb el seu propi bany privat i connectades a través d'una zona d'estar contigua.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Serengeti Safari Camp North

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes