WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

El Serengeti Safari Camp de Tanzània de Nòmada va ser el primer que és amable. Va ser dissenyat amb un propòsit en ment; estar en la millor ubicació possible per veure la migració més salvatge, ja que cobreix centenars de quilòmetres del Parc Nacional de Serengeti cada any. Per tant, no hauria de sorprendre que realment no hagi canviat gaire des que són els primers dies pioners.

El moviment més salvatge i això és el que es tracta del nostre Serengeti Safari Camp: entendre les estacions de Serengeti i els moviments del joc i mirar-les.

Cada any, aquest petit campament surt de Lamai Serengeti i comença la seva pròpia odissea. Cobrint centenars de quilòmetres i movent-se cada dos mesos (no durant la vostra estada) al llarg d'una ruta que els ramats han recorregut durant centenars d'anys, Serengeti Safari Camp és on veniu per a la vostra solució de migració.

Des dels dies de principis dels 90 quan va començar aquest petit campament, s'ha copiat molt, però mai s'ha equiparat. És sense esforç còmode - una casa des de casa, on es vol per a res. Però mai ha estat sobre el luxe pel seu propi bé. Des del principi el focus ha estat clar. Per oferir una experiència superlativa de l'extraordinària fauna en aquesta part del món sense danyar l'entorn que tant ens ha inspirat al llarg dels anys.

És per això que Nomad sempre ha treballat amb els millors guies i sempre ha mantingut els seus campaments petits, íntims i senzills.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Serengeti Safari Camp North

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes