Cambodja in stijl

Delen:

Dag 1: Phnom Penh

PHNOM PENH

Bij aankomst wordt u verwelkomd door onze lokale medewerker die u naar het hotel brengt. Vrije namiddag. 

https://www.youtube.com/watch?v=9Uj9D6t6VsU

Dag 2: Phnom Penh

PHNOM PENH

Volle dag begeleid bezoek aan de hoofdstad met onder andere het Koninklijk Paleis, de Zilveren Pagode, de Killing Fields en het Tuol Sleng Genocide museum. 

Dag 3: Kampong Cham, Kratie

PHNOM PENH - MEKONG CRUISE

In de ochtend, transfer naar de aanlegkade van de RV Pandaw Mekong en inscheping. Overnachting aan boord. https://www.pandaw.com/vessels/rv-mekong-pandaw 

Dag 4: RV Mekong Pandaw

MEKONG CRUISE

Geniet van de cruise op de Tonle, een mooie en levendige rivier. Per schip of per bus bezoekt u Kampong Trolach en Chong Koh, afhankelijk van het waterpeil. Overnachting aan boord.

Dag 5: RV Mekong Pandaw

MEKONG CRUISE

Na een ochtendwandeling in Angkor Ban vaart u door het idyllische Cambodjaanse platteland richting Kratie, een charmant Frans koloniale stadje aan de oevers van de Mekong. Overnachting aan boord. 

Dag 6: Siem Reap

CRUISE - SIEM REAP

Ontscheping en per bus naar Siem Reap met een stop in Kampong Thom. Aankomst in Siem Reap in de namiddag. Transfer naar het hotel. Vrije namiddag.  

https://youtu.be/YAQ49aZGlak

 

Dag 7: Siem Reap

SIEM REAP

Volle dag begeleid bezoek aan het majestueuze tempelcomplex van Angkor Thom met o.a de Ta Phrom Tempel, de Bayon Tempel en het beroemde Angkor Wat.  

Dag 8: Siem Reap

SIEM REAP

Halve dag begeleid bezoek aan Angkor. Vandaag bezoekt u de "parel" van Angkor, de mooie tempel van Banteay Srei. Het complex is uniek doordat het vervaardigd is uit roze zandsteen, dit wordt nergens anders gezien in Angkor. Vrije namiddag.   

Dag 9: Koh Rong

SIEM REAP - SIHANOUKVILLE - KOH RONG

Vandaag vliegt u naar Zuid Cambodja voor een verblijf op het exotische eiland Koh Rong. Transfer naar de luchthaven voor een binnenlandse vlucht naar Sihanoukville.  Bij aankomst wordt u naar de haven gebracht waar u een speedboat neemt naar het resort.

Dag 10: Koh Rong

KOH RONG

Verblijf aan het strand van Koh Rong.

Dag 11: Koh Rong

KOH RONG

Verblijf aan het strand van Koh Rong.

Dag 12: Krong Kaeb

KOH RONG - KEP

U neemt de speedboot terug naar het vaste land waar u opgewacht wordt en naar het koloniale  Kep gebracht, waar u te gast bent in Villa Knai Bang Chat. Het is een schitterend verblijf met 18 kamers en suites, een zwembad, een bibliotheek en een gym. Vanuit de kamers heeft u een adembenemend uitzicht over de mangrovestranden en de tropisch blauwe zee.  De charmante "Sailing Club" is een topadres voor een heerlijk romantisch diner op het water.

https://www.youtube.com/watch?v=VzZQJ9HA-zE&feature=youtu.be 

Dag 13: Einde van de Reis

KEP - PHNOM PENH

Geniet nog van de laatste uren in dit schitterend verblijf.  In de late namiddag, transfer naar de luchthaven van Phnom Penh voor de terugvlucht naar BelgiĆ«.

terug naar boven