WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Suite(s)

(10 rum)

Designad för att fånga prakt och ensamhet i öknen, bara tio sten och glas sviter sprids ut längs kurvan av escarpment, tillåter absolut sekretess. Varje luftkonditionerad svit med glasfasad är utformad för att komplettera den vidsträckta utsikten över de olika livsmiljöerna, perfekt inramade från de rymliga inre utrymmena. Rumsfaciliteter: Alarm clock, Arbetsbord, Badkar, Badrock, Badrum, Badrumsfaciliteter, Betal-TV, Carpeted, Dusch, Electric kettle, Flat-screen TV, Hårtork, Kabel-TV, Kylskåp, Luftkonditionering, Minibar, Radio, Satellit-TV, Sittmöbler, Strykjärn, Strykjärn/strykbräda, Telefon, Toalett, Tofflor, Toilet paper, Towels, Uppvärmning, Värdeskåp, Wake-up service, Wardrobe/Closet

Alla sviter inkluderar takfönster med stjärnvisning, diskreta musiksystem och anpassade personliga barer. Ett av de mest innovativa inslagen i boendets design är det sätt på vilket ytterligheterna i den naturliga miljön utnyttjas för att skapa energi och återvinna avloppsvatten. Varje svit är som sitt eget solkraftverk, som producerar tillräckligt med energi för att inte bara driva luftkonditioneringen, och alla superbekvämligheter i en lyxig lodge, men också vattenrenings- och återvinningssystem.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Star Dune suite

(1 rum)

Star Dune Suite skapar en idealisk familjemiljö, eller ett perfekt alternativ för grupper av vänner, består av två sviter kopplade av en täckt gångväg, med en privat lounge och matplats. De kombinerade bekvämligheterna i detta utökade boende ger den perfekta platsen för en och alla att njuta av. För dessa familjegrupper kommer våra & Beyond guider och lodge team att erbjuda en mängd roliga och interaktiva barnaktiviteter.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor