WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Sossusvlei Excursion

Detta halvdagsmorgonäventyr tar dig in i Namib Naukluft nationalpark. Lär dig mer om ekosystemet, Eoliska geologiska processer, gå till Deadvlei, kanske klättra en sanddyn, och för den passform och äventyrliga, erövra den höga ”Big Daddy”.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Living Dunes

Ställ dig ut till sanddynerna på vår reserv, där berättelsen om öknar ekologi är skriven i sanden. Utforska sanddynerna till fots eller med fyrhjuling med en specialistguide som kommer att avslöja hemligheter sanddyner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Desert People

Gå tillbaka i tiden och få liv i historien om området och dess folk. Följ din expert guide in i den otämjda Namib-öknen utspridda med San rockkonst. Utforska kulturarv och få inblick i San folket.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Desert Rock

Utforska det unika landskapet på denna fascinerande geologiska utflykt, i ett fordon och till fots. Se den varierade topografin, exponerad på grund av upplyftningshändelserna efter kontinenten Gondwana delas in i Afrika och Sydamerika. Observera den unga geologin ”i aktion” när sanddynerna formar detta imponerande landskap.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Desert Drive

Bli förtrollad av öknens storhet på morgonen eller sen eftermiddag ökenenheter som fortsätter efter skymningen. Utforska fyra olika livsmiljötyper och ekosystem. Lär dig om älvcirklar, hur öknar bildas och fungerar, och hur djur har anpassat sig till denna ödsliga miljö.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Big Dune Walk

Njut av denna exklusiva upplevelse på &Beyond Sosssusvlei Private Desert Reserve, det enda privata reservatet med Namibias ikoniska stjärndyner. Ta dig tid att uppskatta din omgivning och stoppa in i en läcker picknickfrukost.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Stargazing

Sossusvlei gränsar till Afrikas första internationella Dark Sky Reserve, som också har tilldelats Gold Tier status, och förklarar att det är en miljö med liten eller ingen påverkan från artificiellt ljus. Ta en närmare titt på natthimlen från vårt sofistikerade observatorium med hemvist astronom och toppmoderna teleskop.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Healing Earth Wellness Treatments

Njut av en av våra många avkopplande behandlingar för en verkligt autentisk afrikansk spaupplevelse som föryngrar sinnet, kroppen och själen. Våra behandlingar lovar att du ska känna dig i harmoni med lugnet i omgivningarna.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hot Air Ballooning

Få ett fågelperspektiv över det spektakulära landskapet som omger lodge, i sällskap med andra gäster. Ballongerna kan inte flyga över Namibs sanddyner, men du kommer fortfarande att behandlas med imponerande vyer.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

E-biking

Traverse den starka skönheten och vidsträckta på en e-cykel. Lätt att rida och super kul, dessa tjusiga cyklar är utrustade med en batteridriven ”assist” som ger en boost genom en gasspjäll när du trampar. Det finns två olika alternativ, en 11 km (6,8 mi) eller en 19 km (11,8 mi) rutt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hiking

Utforska lodge omger till fots, ta dig tid att sitta i stillhet och bli förtrollad av utsikten. Det finns två definierade vandringsleder, en 2,2km (1,4 km) eller en 3.4km (2.1mi) rutt som väntar på att utforskas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

WILDChild programme

AndBeyond WildChild program, speciellt utformat för barn som besöker våra safari loger och läger i Afrika, är fylld med roliga, interaktiva aktiviteter som erbjuder möjligheter att lära sig och upptäcka nya upplevelser och kulturer. Djupt rotad i kärleken till den afrikanska busken skapar den inte bara en rad oförglömliga stunder för hela familjen utan skapar starka band mellan våra unga gäster, vår planet och dess folk.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Helicopter Flight | Scenic Desert Flight

Ta av från närliggande lodge och sväva över den vidsträckta öknen för en ca 60 min helikopterflygning. Håll muspekaren över ojämna bergstoppar som kommer från de ikoniska Namib-sanddynerna, vita mineralpannor, steniga utväxter och unika fauna och flora. Bli fängslad när du flyger över ett landskap som har varit oförändrat i miljontals år.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Helicopter Flight | Namib Dune Photographic Flight

Avid fotografer kommer att njuta av denna 90 min fotografiska flygning visar upp det bästa av Namib-öknen. Denna flygning sträcker sig till havet, där den röda dynerbältet sjunker 152 m (500ft) i havet. Observera en sälkoloni vid Black Rock och flyga med dörrar ut så att du kan fånga röda sanddyner, bosatta ökenanpassat djurliv, klippiga berg och sandslätter. Denna erfarenhet inkluderar en mellanlandning i sanddynerna för att njuta av ett glas champagne.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Helicopter Flight | Scenic Coastal Flight

Upplev öknen från ovan på en 2,5 timmars helikopterflygning. Flyg över Djävulens gaffeldyner och sväva förbi Deadvleis knotiga, vridna träd. Fortsätt tills du träffar kusten där sanddynerna fransar havet, sväng norrut från Meob Bay och följ strandlinjen mot Eduard Bohlen skeppsbrott. Njut av en champagnestopp och bege dig hem med utsikt över Witberg Mountain.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Scenic Dunes Flight

Ta av från nära &Beyond Sosssusvlei Desert Lodge och sväva över den vidsträckta öknen för en 45 min helikopterflygning. Håll muspekaren över ojämna bergstoppar som kommer från de skiftande Namib sanddyner som flyger över ett landskap som har varit oförändrat i miljontals år.

Tillgänglig mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor