WeTu Analytics

aha Ivory Tree Game Lodge

Inbäddat i bassängen i en gammal amfiteater uppdelad av flodskogar och elefantspår ligger en exklusiv privat spel lodge.

De centrala rummen inkluderar 2 lounger, en bar, en matsal och en rock pool. Små intima gästområden har skapats för att behålla värme och avskildhet för enskilda gäster. Svepande uteplatser ger en idealisk plats för läckra engelsk frukost och lätta luncher med boma reserverade för middagar vid eldstaden.

Det prisbelönta hälsocentret erbjuder ett brett utbud av behandlingsalternativ som är utformade för att koppla av sinne, kropp och själ. Den unika designen och placeringen av behandlingsrummen garanterar oavbruten utsikt över reservatet.

Lodgen rymmer högst 128 gäster i 60 standardrum och 4 Executive sviter, alla inklusive badrum och utomhus dusch, klimatkontroll luftkonditionering, mini bar kylskåp och en te- och kaffekokare anläggning.

Strävan efter att upprätthålla hög personlig uppmärksamhet och gästkomfort, är speldrivna fordon skräddarsydda för optimal panoramautsikt. Bland de mest erfarna i Pilanesberg är våra rangers och värdar engagerade i att föra dig nära möten med ett brett utbud av storspel, inklusive de stora 5, gepard och vildhund, under morgon- och kvällsspel.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

aha Ivory Tree Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor