WeTu Analytics

aha Ivory Tree Game Lodge

Standard Suite

60 tvillingsängar, varav några kan omvandlas till en king-size säng konfiguration. Alla sviter har en täckt uteplats med eget badrum och utomhusdusch. Sviterna inkluderar mini bar kylskåp (lagras på begäran), te- och kaffefaciliteter och luftkonditionering luftkonditionering luftkonditionering.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Luxury suite

4 sviter, som alla inkluderar king size-sängar i det stora sovrummet och en angränsande lounge med satellit-TV och konverterbara soffor som rymmer två barn. Alla sviter har en täckt uteplats med eget badrum och utomhusdusch. Sviterna inkluderar mini bar kylskåp (lagras på begäran), te & kaffe anläggning, luftkonditionering luftkonditionering och en splash pool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Executive suite

1 svit med 1 king size-säng i loungen med öppen planlösning, satellit-TV, en täckt uteplats, ett eget badrum och en inbyggd dusch. Sviten en inkluderar mini bar kylskåp (lagras på begäran), te & kaffe anläggning, luftkonditionering och en splash pool.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Suite

1 Familjesvit med två rum och en lounge. Master rummet har en king size-säng och angränsande rum för barnen har två enkelsängar och sedan en lounge med satellit-TV. Sviten har en täckt uteplats med eget badrum och utomhusdusch. Sviten inkluderar mini bar kylskåp (lagras på begäran), te- och kaffefaciliteter, luftkonditionering luftkonditionering och en plaskpool

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

aha Ivory Tree Game Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor