WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Morukuru Farm House

(1 enhet / villa)

Morukuru Farm House är inrett av den välkända sydafrikanska inredningsdesignern Sumari Krige och är ljust och elegant, med skräddarsydda föremål producerade av lokala konstnärer och hantverkare i en neutral palett. Efter ägarens uppdrag att skapa utrymmen där familjer med barn i alla åldrar kan slappna av helt, är det övergripande innebörden kick-off-skor och curl-up-on-the-soff-komfort. De 5 sovrummen — kopplade till huvudområdet med en täckt gångväg — är alla lika lyxiga, eftersom Morukuru Family anser att en familjesemester bör vara speciell för varje familjemedlem.

Beläget på andra sidan berget från systerhusen (Ägarens hus och River House) i Morukuru Family privata koncession inne i Madikwe Game Reserve, erbjuder detta moderna, moderna afrikanska 5 sovrum den perfekta privata inställningen för familjer med flera generationer. Ett dedikerat team på 8-10, som leds av den erfarna värden och guide, kommer att se till att varje aspekt av din vistelse är skräddarsydd.

Om du älskar busken, rymden och sydafrikanska omgivningar är Morukuru gård platsen för dig. Multi generationsresor, familjer och grupper av vänner i alla åldrar har redan hittat sin väg till Morukuru gård och firat livet till fullo. Årsdagar, födelsedagar eller, viktigast av allt, att tillbringa kvalitetstid tillsammans, är detta exklusiva hus sublima.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Morukuru Farm House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor