WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Farm House

Varje Morukuru måltid känns som ett speciellt tillfälle. På månbelysta nätter kan du hitta ditt bord runt en sprakande brasa i boman omgiven av blinkande ljus under en stjärnupplyst Madikwe himmel. De erfarna kockarna lagar traditionellt afrikanska på en öppen eld där din måltid avnjutas av ljudet från det omgivande djurlivet.

Naturligtvis har du 100% tillgång till ditt kök — det är ju ditt hem trots allt — men matlagning är absolut inte på korten, om du inte är en engagerad matlagningsdemonstration eller vill ha en personlig matlagningsdemonstration. Din personliga kock kommer att samtala med dig före varje måltid för att förbereda din smak och intresse och serveras hur, var och när du vill. Inget kostkrav är för betungande.

Husets vinsortiment är utmärkt, men vinöverningarna hittar himlen i Morukuru-källarna: fyllda med några av Sydafrikas finaste viner, många av flaskorna här är samlarföremål som köpts på den berömda Nederburg-auktionen eller på Cape Winemakers Guild, och helt enkelt inte tillgängligt att köpa någonstans annat, men här.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Morukuru Farm House

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor