WeTu Analytics

Ant's Hill

Eagles Nest standard room

(1 rum)

Ett standardrum - som ligger ovanför huvudstugan, har detta härligt inredda rum några av de bästa vyerna lodge har att erbjuda och kan bokas som antingen ett tvåbäddsrum eller dubbelrum. Den har ett eget badrum och rymlig utanför balkong med snidad dagsäng - det perfekta stället att koppla av i värmen på dagen. Det finns även en minibar med te- och kaffekokare. För dem med äldre barn är detta rum perfekt i samband med utkik, som ett annat alternativ till familjestugan eller Worldview.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Lookout Cottage

(1 rum)

En lyxig stuga — denna fantastiska stuga är idealisk för smekmånad. Det kan också omvandlas till en tvilling vid behov och det finns som dagbädd som kan användas för att rymma ett barn som delar med sina föräldrar eller en tredje vuxen. Sovrummet har en öppen spis för att hålla dig mysig på vinterkvällarna och öppnar ut mot ett däck med snidad dagbädd, med utsikt över dalen och ett vattenhål där djur ofta kommer att dricka. Det egna badrummet i öppen planlösning har ett badkar med utsikt, en vattenfallsdusch och en utomhusdusch med utsikt över dalen. Rummet har en minibar med te- och kaffekokare på verandan

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Cottage

(2 rum)

En lyxig stuga — perfekt för familjer på upp till sex personer, detta är ett hem borta från hemmet. Det rymliga sovrummet med eget badrum har 1 king size-säng och ett badrum i öppen planlösning med badkar med utsikt och vattenfallsdusch. Det andra sovrummet, en tvilling/dubbel med två fyra affisch sängar, kan omvandlas till en dubbel king-size säng, bör det finnas två par som reser tillsammans. Detta rum delar ett badrum med loftsovrummet, inbäddat under halmtak, vilket är perfekt för barn. Denna stuga har ett stort vardagsrum, med öppen spis och matplats, som vetter mot en balkong med utsikt över dalen. Det finns en minibar med te- och kaffekokare i loungen. Familjestugan är baserad på en kurs för hela stugan upp till 5 personer. Extrasängar erbjuds mot en extra kostnad.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Hideaway Cottage

(1 rum)

En överlägsen deluxe stuga - avskild och privat, är denna lyxiga stuga perfekt för smekmånad eller par som letar efter en romantisk semester, men är tillräckligt stor för att rymma sängar för två barn som delar med sina föräldrar. King-size fyra affisch säng har fantastisk utsikt över dalen, genom de franska dörrarna som öppnar upp mot utsidan däck och veranda. På verandan finns en snidad dagsäng där du kan koppla av i skuggan, medan trätrapporna tar dig ner till en privat trädgård och en avsvalkningspool. För vinterkvällarna finns en mysig sittgrupp med öppen spis.

Det egna badrummet i öppen planlösning har ett nedsänkt bad och franska dörrar som leder till däcket, vilket ger utsidan inomhus. Det finns en vattenfallsdusch inuti och en utedusch med utsikt över dalen. Rummet har en minibar med te- och kaffekokare.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Worlds View Superior Family Cottage

(2 rum)

En överlägsen lyxstuga — byggd med lyx och avskildhet i åtanke, är vår World's View-stuga den ultimata busken reträtt. Det är perfekt för familjer med upp till fem personer eller två par som reser tillsammans. En-badrum dubbelrum på övervåningen med badkar och dusch öppnar upp mot en privat balkong med ett utomhusbad med utsikt över den fantastiska dalen nedanför där giraff, zebra, kudu och eland ofta kan ses vandrande.

Det rymliga sovrummet på nedervåningen öppnar mot den privata poolen. Detta rum kan antingen vara 1 tvåbäddsrum, dubbel eller trippel och har ett eget badrum med badkar med utsikt, dusch och en utvändig vattenfallsdusch. Det finns en täckt veranda med bekväma dagbäddar utanför för avkoppling under värmen på dagen som leder till poolområdet med solstolar. På kyliga vinterkvällar kan man mysa bredvid den öppna spisen i vardagsrummet med ett glas vin från minibaren. Te- och kaffekokare finns också. World's View är baserad på en stuga hastighet upp till 4 personer. Extrasängar finns tillgängliga.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ant's Hill

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor