WeTu Analytics

Ant's Hill

Family Safaris

Ant's måste vara en av de mest barnvänliga safaristugorna i Afrika: vi kommer att ge dina barn och din familj en livsförändrande upplevelse, från morföräldrar ända ner till spädbarn. Vår unika policy gör det möjligt för barn i alla åldrar att gå med sina föräldrar på alla spelvisningsaktiviteter, så att du kan bevittna deras första möten med vilda djur. På Ant"s, familjesafarier är verkligen vår specialitet; vi har ett överflöd av spännande och spännande safariaktiviteter att erbjuda barn i alla åldrar, så att de kan lämna med en intim kunskap om busken.

Vad gör oss annorlunda?
Båda stugorna är små och intima, vilket ger dig maximal flexibilitet, utan fasta tider och din dag skräddarsydd efter dina behov. Barn är välkomna att gå med sina föräldrar till middag; alternativt, speciella kvällsmat eller måltider kan ordnas. Som familj kan du också boka privata middagar. Även om dina barn kan gå med dig på alla aktiviteter, du kan gärna lämna dem på lodgen och njuta av en mer utmanande promenad eller åktur, eftersom vi erbjuder full barnomsorg.

Vi har ett exceptionellt utbud av aktiviteter som erbjuds dessa inkluderar:

Game Drive
Guidade vandringar/vandringssafari
Led ponnyrider för nybörjare eller under 4
Bug och spoor promenader/lära sig att bli en ranger
Ridning lektioner
Fiske
Ridsafari/heldagsturer
Simning med hästar
Terrängcykling
Bågskytte
Rhino spårning
Big 5 spel enheter
Safaris på natthimlen
Besök i vårt lokala barnhem

Vi har ett urval av underbara ponnyer som serverar både nybörjare och erfarna barnryttare. Nybörjare kommer att ledas av en kompetent guide och ridlektioner finns också tillgängliga. Barn under fyra kommer att ledas på en ponny i och runt lodområdet eftersom de fortfarande är för unga för att tas ut på långa outrides.

Båda stugorna har olika faciliteter som är idealiska för barn, såsom poolen som är uppvärmd året runt, en studsmatta, sandgropar, en badminton och volleybollplan, samt ett urval av leksaker och böcker. På grund av vår avslappnade och informella atmosfär, Ant's Nest och Ant's Hill är perfekta för familjer med barn i alla åldrar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding safaris

Både Ant's Nest och Ant's Hill erbjuder möjligheten till några av de bästa speltittarna i den afrikanska busken — från hästryggen. Du kan galopp längs öppna sandiga spår eller korsa höga åsar med spektakulära vyer. Tempot kan vara så snabbt eller avslappnat som du önskar. Ofta kommer vi så nära spelet att erfarenheten kommer att förbli för evigt oöverträffad.
Vi har passande, pålitliga och lyhörda hästar, vilket ger ett val för både den professionella ryttaren och den absoluta nybörjaren. (Du behöver inte ha ridit tidigare). Hjorden på över 90 hästar består av stora fullblod och arab-Boerperd kors och innehåller några fantastiska barnponnyer. Varje tur leds av två kompetenta guider och tyngdpunkten ligger på säkerhet hela tiden. Den entusiastiska ryttaren kanske vill rida två gånger dagligen och förvandla sin vistelse till en lyxig ridsafari. Familjer eller par, där vissa reser och andra inte gör det, kan njuta av separata aktiviteter. Eftersom vi alltid har två guider på varje resa, kan nybörjare gå ut med sina mer kompetenta partners utan att sakta ner resan. Grundläggande lektioner för icke-ryttare finns på båda reserverna; många gäster lär sig att rida och få förtroende här.
Vad gör vår ridsafari unik: våra hästar lever ute i busken och betar i och bland spelet, vilket ger gästerna möjligen det närmaste djurlivet mötet på hästryggen i Afrika när spelet ser hästarna som ett annat djur. Vår flexibilitet, otroliga personliga service, ett enormt utbud av spel, ytterligare aktiviteter och möjligheten att ta alla nivåer av ryttare, inklusive barn, skiljer oss från andra ridoperationer, särskilt i lejon- och elefantland.

Tack & Utrustning
Vi använder bekväma McLellan sadlar gjorda lokalt under långa timmar i sadeln. Dessa är baserade på den berömda amerikanska kavallerisadeln utformad för både häst och ryttare. Vi har också några engelska sadlar tillgängliga. Ingen kund får åka med oss om de inte bär en ridhatt så vi har ett urval av storlekar. Vi rekommenderar dock att du tar med din egen välutrustade hjälm om du planerar att tillbringa många en timme i sadeln. Breda brimmed ridhattöverdrag är tillrådliga. För att täckas av både dina egna och våra försäkringsbolag är det obligatoriskt att bära hjälmar. Vår viktgräns är 120 kg (19 sten).

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game drives

Våra guider kommer att finnas tillgängliga för att ta dig ut i en öppen 4x4 Land Cruiser antingen för morgon- eller eftermiddagsspel eller använda en strålkastare på natten för att hitta svårfångade nattdjur, som den sällsynta bruna hyena, aardvark, bushbaby och piggis. Fördelen med en spelenhet är att du kan täcka mer mark över reserven. Spelenheter och promenader kan ofta kombineras för att göra spelvisning och fotografering mer spännande.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Game walks

För dem som föredrar att gå, kommer våra guider att leda dig genom bushvelden till fots. Dessa promenader är informativa och interaktiva, så att du kan få kunskap om afrikansk flora och fauna. Man kan ofta missa de mindre detaljerna i vår vackra miljö när man är på fordon eller häst, så guidade promenader rekommenderas starkt. Dessa kan vara i form av en mild promenad för att identifiera: insekter och fåglar, spåra djur genom busken och lära sig de medicinska egenskaperna hos olika träd och växter. Alternativt kan den mer energiska resenären vandra över slätterna och upp imponerande raviner. Specialiserade buggar och lärande att spåra spel finns tillgängliga för barn på båda buskhemmen.

Om du är en ivrig vandrare kan du också välja att göra en hel dag walking safari, stanna på en naturskön plats för att njuta av en buske lunch eller till och med ett dopp i en av våra många dammar. Vi erbjuder också en otrolig flodpromenad genom berg och raviner för att se bushman målningar på en annan privat reserv i ett mycket annorlunda geografiskt område i Waterberg

Vissa Mer
Vissa Mindre

Mountain Biking

För dem som vill ha lite motion, prova våra mountainbikes. Den otroligt mångsidiga terrängen erbjuder extrem teknisk cykling och milda slingrar. Njut av cykling tillsammans med viltbesättningar på de mildare slätterna och dalarna; alternativt för våra montörer finns det mer utmanande terräng med rutter som varierar från fem till tjugo kilometer

Vissa Mer
Vissa Mindre

Local excursions in the Waterberg

En lokal “Big Five” spelreserv, där det är möjligt att se lejon och elefanter.

På söndagar går vi till en historisk halmskyrka där du kan träffa lokalbefolkningen och se byggnaden från 1914 ritad av Sir Herbert Baker. Barnen kan gå på en färgstark söndagsskola där barnen Sotho sjunger körer i uppryckande harmoni.

Vi tar dig gärna till den lokala staden där du hittar ett brett utbud av afrikansk konst och hantverk.

* Vänligen kontrollera med lodge vid ankomsten eftersom vissa av ovanstående kanske inte är tillgängliga för tillfället.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Archery and Snake handling

Bågskytte:
Testa ditt mål med en bågskytte aktivitet baserad på grunderna för lodge. Denna aktivitet måste ordnas med dina värdar i förväg, så att utrustningen kan organiseras och är beroende av tillgången på våra utbildade instruktörer.

Snake Hantering / Pedagogisk
Frukta inte! Detta är bra sätt att lära sig allt om ormar med vår guide Craig som är baserad på Ant's Hill. Låt oss veta om du skulle vara intresserad och vi kan antingen göra det på Ants Hill eller så kan han komma över till Ant's Nest. Detta är föremål för att Craig är på fastigheten.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Ant's Hill

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor