WeTu Analytics

Kwafubesi Tented Camp

Safaris

Gästerna kan njuta av en morgon och eftermiddagssafari i öppna 4 x 4 fordon. De tidiga morgonsafariserna är mycket givande med ljus för fotografering. Lions är fortfarande livlig och på resande fot vid denna tidpunkt är antilop mer energisk och ett överflöd av fåglar kan också ses. Eftermiddagssafaris ger en möjlighet att se nattliga djur.

Under vintermånaderna avgår morgonsafaris kl. 06.30 och eftermiddagssafaris avgår kl. 15.30. På sommaren ändras tiderna till 05h30 för morgonen och 16h15 för eftermiddagssafaris.

Te och kaffe serveras före morgonen och eftermiddagssafari avgår.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Back Safaris

Upplev att komma riktigt nära djuren i sin naturliga miljö, utan fordon i närheten. Denna 2 timmars aktivitet tar dig av vägen och djupt in i busken, på stigarna där djuren vandrar. Inget behov av att vara en erfaren ryttare för att njuta av att komma upp och nära och personlig med naturen.

Hästback Safaris kan bokas på lodge och det tillkommer en extra kostnad, eller alternativt kan du svepa en av dina spelenheter för en hästsafari.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided Walks

De guidade buskvandringarna gör att man kan komma nära och få en intim upplevelse av den lokala floran och faunan. Promenader erbjuds på begäran, i mån av tillgång och mot en extra kostnad. Inga barn under 14 år är tillåtna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Quad Bike Safari Trail

Gästerna kan njuta av en ekologisk äventyrsled på våra 4x4 fyrhjulingar i ett tilldelat område inom reserven. Detta möjliggör en alternativ guidad spelupplevelse vid rodret på en av våra 450 cc fyrhjulingar. Det finns fem fyrhjulingar, en för guiden och fyra för gäster. Denna aktivitet är för fyra personer men rymmer upp till åtta om du vill ta med en passagerare på baksidan.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Kwafubesi Tented Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor