WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Suite(s)

(10 Rom)

Designet for å fange prakt og ensomhet i ørkenen, bare ti stein og glass suiter spredt ut langs kurven av skråningen, slik at absolutt privatliv. Hver suite med glassfronter med klimaanlegg er utformet for å utfylle den vidstrakte utsikten over de ulike habitatene, perfekt innrammet fra de romslige indre områdene. Denne suiten har egen veranda, soverom med uttrekkbare takvinduer for stjernetitting på sengen, stue med peis, eget bad med regndusj i glass med 180 graders utsikt og et eget lite basseng med perfekt beliggenhet for et sublimt pusterom etter en lang dag i ørkenvarmen.

Alle suitene har stjernevisning takvinduer, diskrete musikkanlegg og tilpassede personlige barer. En av de mest innovative funksjonene i overnatting design er måten de ekstreme naturmiljøet utnyttes for å skape energi og resirkulere avløpsvann. Hver suite er som sitt eget solkraftverk, som produserer nok energi til ikke bare å drive air condition, og alle super-bekvemmeligheter av en luksuriøs hytte, men også vannbehandlings- og resirkuleringssystemer.

Vis mer
Vis mindre

Star Dune suite

(1 Rom)

Star Dune Suite skaper et ideelt familiemiljø eller et ideelt alternativ for vennegrupper, og består av 2 suiter som er koblet sammen via en overbygd gangvei, med egen stue og spiseplass. De kombinerte fasilitetene til denne utvidet innkvartering gir den perfekte plassen for en og alle å nyte. For disse familiegruppene vil våre &Beyond guider og losjeteam tilby en rekke morsomme og interaktive barneaktiviteter.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål