WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Sossusvlei Excursion

Dette halvdags-eventyret tar deg inn i Namib Naukluft nasjonalpark. Lær om økosystemet, eoliske geologiske prosesser, gå til Deadvlei, kanskje klatre på en sanddyne, og for passform og eventyrlystne, erobre den høye «Big Daddy».

Vis mer
Vis mindre

Living Dunes

Sett ut til sanddynene på vår reserve, hvor historien om ørkenens økologi er skrevet i sanden. Utforsk sanddynene til fots eller med firehjuling med en spesialguide som vil avdekke hemmelighetene til sanddynene.

Vis mer
Vis mindre

Desert People

Gå tilbake i tid og gi liv historien til området og dets folk. Følg din ekspertguide inn i den utemmede Namib-ørkenen spredt med San rockekunst. Utforsk kulturminner og få innsikt i San-folket.

Vis mer
Vis mindre

Desert Rock

Utforsk det unike landskapet på denne fascinerende geologiske utflukten, i et kjøretøy og til fots. Se den varierte topografien, eksponert på grunn av oppløftelsen hendelser etter at kontinentet Gondwana delt inn i Afrika og Sør-Amerika. Vær oppmerksom på den unge geologien «i aksjon» mens sanddynene former dette ærefulle landskapet.

Vis mer
Vis mindre

Desert Drive

Bli fortryllet av ørkenens storhet om morgenen eller sent på ettermiddagen ørkenstasjoner som fortsetter etter mørkets frembrudd. Udforsk fire forskellige habitattyper og økosystemer. Lær om eventyrsirkler, hvordan ørkener dannes og fungerer, og hvordan dyr har tilpasset seg dette øde miljøet.

Vis mer
Vis mindre

Big Dune Walk

Nyd denne eksklusive oplevelse på &Beyond Sossusvlei Private Desert Reserve, den eneste private reserve med de ikoniske stjerneklitterne i Namibia. Ta deg tid til å sette pris på omgivelsene dine og ta deg en deilig piknikfrokost.

Vis mer
Vis mindre

Stargazing

Sossusvlei naboer Afrikas første internasjonale Dark Sky Reserve, som også har blitt tildelt Gold Tier status, og erklærer det et miljø med lite eller ingen påvirkning av kunstig lys. Ta en nærmere titt på nattehimmelen fra vårt sofistikerte observatorium med hjemmehørende astronom og state-of-the-art teleskop.

Vis mer
Vis mindre

Healing Earth Wellness Treatments

Unn deg en av våre mange avslappende behandlinger for en virkelig autentisk afrikansk spa-opplevelse som forynger sinnet, kroppen og sjelen. Våre behandlinger lover å la deg føle deg i harmoni med roen i omgivelsene.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Hot Air Ballooning

Få et fugleperspektiv over det spektakulære landskapet rundt hytta, i selskap med andre gjester. Ballongene kan ikke fly over sanddynene i Namib, men du vil fortsatt bli behandlet med imponerende utsikt.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

E-biking

Traverse den flotte skjønnheten og vidstrakte vidstrakte på en e-sykkel. Disse flotte syklene er enkle å sykle og super moro, og er utstyrt med en batteridrevet «assist» som gir et løft via en gasspjeld når du pedaler. Det finnes to forskjellige alternativer, en 11 km (6,8 mi) eller en 19 km (11,8 mi) rute.

Vis mer
Vis mindre

Hiking

Utforsk hytta omgir til fots, ta deg tid til å sitte i stillheten og bli fortryllet av utsikten. Det er to definerte turstier, en 2,2 km (1,4 mi) eller en 3.4 km (2.1 mi) rute som venter på å bli utforsket.

Vis mer
Vis mindre

WILDChild programme

AndBeyond WildChild-programmet, designet spesielt for barn som besøker våre safarihytter og leirer i Afrika, er fylt med morsomme, interaktive aktiviteter som gir muligheter til å lære og oppdage nye opplevelser og kulturer. Dypt forankret i kjærligheten til den afrikanske busken, skaper den ikke bare en rekke uforglemmelige øyeblikk for hele familien, men skaper sterke bånd mellom våre unge gjester, vår planet og dens folk.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter Flight | Scenic Desert Flight

Ta av fra nærliggende lodge og sveve over den enorme vidda av ørkenen for en ca 60 min helikopter flytur. Hold deg over taggete fjelltopper som kommer fra de ikoniske Namib-sanddynene, hvite mineralpanner, steinete utkrop og unik fauna og flora. Bli fengslet når du flyr over et landskap som har forblitt uendret i millioner av år.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter Flight | Namib Dune Photographic Flight

Avid fotografer vil nyte denne 90 min fotografisk fly viser best av Namib-ørkenen. Denne flyturen strekker seg til havet, hvor det røde sanddynebeltet faller 152m ned i sjøen. Observere en segl koloni på Black Rock og fly med dører av slik at du kan fange røde sanddyner, bosatt ørken-tilpasset dyreliv, steinete fjell og sandsletter. Denne erfaringen inkluderer et stoppested i sanddynene for å nyte et glass champagne.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Helicopter Flight | Scenic Coastal Flight

Oplev ørkenen ovenfra på en 2,5 timers helikopterflyvning. Fly over Djevelens Fork sanddyne formasjon og sveve forbi de knudrede, vridde trærne i Deadvlei. Fortsett til du treffer kysten der sanddynene frynser havet, slå nordover fra Meob Bay og følg strandlinjen mot Eduard Bohlen skipsvraket. Nyt en champagnestopp og dra hjem med utsikt over Witberg Mountain.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Scenic Dunes Flight

Ta av fra nær &Beyond Sossusvlei Desert Lodge og sveve over den enorme expanse av ørkenen for en 45 min helikopter flytur. Hold deg over ujevne fjelltopper som kommer ut av de skiftende sanddynene i Namib som flyr over et landskap som har vært uendret i millioner av år.

Tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål