WeTu Analytics

Walkersons Hotel & Spa

The Flying Scotsman

Søker du en intim gourmet-country matopplevelse? Den kulinariske reisen på The Flying Scotsman introduserer en rekke kurs og sorbets i ildsiden intimitet av spisestuen. Når det gjelder innredning, kan du forvente skarpt hvitt sengetøy, overdådig gulv til tak draperi, høye stråtak og imponerende kunstverk som donner de eksponerte mursteinsveggene. Gjestene inviteres til å velge en flaske vin fra vår samling, før du blir fristet av signaturretter som steke and med svart kirsebærsaus og regnbueørret. Som nevnt er menyen utformet daglig, med tanke på hvilke lokale ingredienser som er i sesong. Den harmoniske og romantiske miljø i denne Dullstroom restaurant er afrundet med en brølende pejs på de fleste aftener.

Barn under 12 år er ikke tillatt i denne spisestuen

Vis mer
Vis mindre

The Misty Trout

Med alle de samme tilbudene som The Flying Scotsman, kan denne mindre spisesalen enten romme små grupper som ønsker en privat spisestue. Eller tilby familier med mindre barn opplevelsen av The Flying Scotsman, men med barn (barn i alle aldre er velkomne i The Misty Trout)

Vis mer
Vis mindre

The Terrace

The Terrace er en avslappet restaurant med fantastisk utsikt over den frodige hagen og den omkringliggende åssiden, og er en av de mest pittoreske restaurantene i Dullstroom. The Terrace serverer frokost kl. 08.00, og tilbyr lettere alternativer fra en omfattende à la carte-meny hele dagen. Det er perfekt for familier som reiser med de små, med en deilig kiddies meny og tonn med åpen plass å underholde dem mens de venter på at maten skal være forberedt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Walkersons Hotel & Spa

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål