WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Morukuru Farm House

(1 enhet / villa)

Morukuru Farm House er innredet av velkjente sørafrikanske interiørdesigner Sumarin Krige, og er lyst og stilig, med skreddersydde elementer produsert av lokale kunstnere og håndverkere i en nøytral palett. Etter eiernes kort for å skape rom der familier med barn i alle aldre kan slappe helt av, er den generelle følelsen kick-off-sko og curl-up-on-the-sofa-komfort. De 5 soverommene — knyttet til hovedområdet med en overbygd gangvei — er like luksuriøse, fordi Morukuru Family mener at en familieferie bør være spesiell for alle familiemedlemmer.

Ligger på den andre siden av fjellet fra søsterhusene (eierens hus og elvehus) i Morukuru familiens private konsesjon inne i Madikwe Game Reserve, tilbyr denne moderne, afrikanske gården med 5 soverom den perfekte private innstillingen for flergenerasjonsfamilier. Et dedikert team på 8-10, ledet av den erfarne verten og guiden, vil sørge for at hvert aspekt av oppholdet ditt er skreddersydd.

Hvis du elsker busk, plass og sørafrikanske omgivelser, er Morukuru Farm House stedet for deg. Multi generasjons reise, familier og grupper av venner i alle aldre har allerede funnet veien til Morukuru Farm House, og feiret livet til det fulle. Jubileer, bursdager eller, viktigst, tilbringe kvalitetstid sammen, dette eksklusive huset er sublimt.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Morukuru Farm House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål