WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Farm House

Hvert Morukuru måltid føles som en spesiell anledning. På måneskinnte netter kan du finne bordet ditt rundt et knitrende bål i bomaen omgitt av flimrende lys under en stjerneklar Madikwe himmel. De erfarne kokkene koker tradisjonelt afrikansk på åpen ild hvor måltidet nytes av lyden av det omkringliggende dyrelivet.

Naturligvis får du 100% tilgang til kjøkkenet — det er ditt hjem tross alt — men matlaging er absolutt ikke på kortene, med mindre du er en engasjert foodie, eller ønsker en personlig matlagingsdemonstrasjon. Din personlige kokk vil snakke med deg før hvert måltid for å forberede deg til din smak og interesse og servert hvordan, hvor og når du vil. Ingen diettbehov er for tung.

Huset vin utvalg er utmerket, men vinovers vil finne himmelen i Morukuru kjellere: fylt med noen av Sør-Afrikas fineste viner, mange av flaskene her er samlerens elementer kjøpt på den berømte Nederburg Auksjon eller på Cape Winemakers Guild, og rett og slett utilgjengelig for kjøp hvor som helst annet enn her.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Morukuru Farm House

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål