WeTu Analytics

Ant's Hill

Eagles Nest standard room

(1 Rom)

Dette herlige innredede rommet ligger over hovedhytta, og har noe av den beste utsikten hytta har å tilby, og kan bestilles som enten tomannsrom eller dobbeltrom. Den har eget bad og romslig utenfor balkong med utskårne dag seng - det perfekte stedet å slappe av i varmen av dagen. Hotellet har også en minibar med te- og kaffefasiliteter. For de med eldre barn er dette rommet ideelt sammen med Lookout, som et annet alternativ til Family Cottage eller Worldsview.

Vis mer
Vis mindre

Lookout Cottage

(1 Rom)

En luksuriøs hytte — dette fantastiske sommerhus er ideel til bryllupsrejser. Det kan også bli konvertert til en tvilling hvis nødvendig, og det er som dag seng som kan brukes til å imøtekomme et barn som deler med sine foreldre eller en tredje voksen. Soverommet har peis for å holde deg koselig på vinterkvelder, og åpner ut mot en terrasse med utskåret divan, med utsikt over dalen og et vannhull hvor dyr ofte kommer for å drikke. Badet med åpen planløsning har badekar med utsikt, en fossefalldusj og en utendørs dusj med utsikt over dalen for at «i busken-følelsen. Rommet har en minibar med kaffe- og tekoker på verandaen

Vis mer
Vis mindre

Family Cottage

(2 Rom)

En luksuriøs hytte — ideelt for familier på opptil seks personer, dette er et hjem borte fra hjemmet. Det romslige hovedsoverommet har king-size-seng med 4 senger og åpen planløsning med badekar med utsikt og fossefalldusj. Det andre soverommet, en dobbelt-/dobbeltrom med to fire plakatsenger, kan gjøres om til en dobbeltking-size-seng, hvis det er to par som reiser sammen. Dette rommet deler bad med loftssoverommet, under stråtak, som er perfekt for barn. Denne hytta har en stor stue med åpen peis og spiseplass, som åpner ut mot en overdekket balkong med utsikt over dalen. I salongen finner du en minibar med kaffe- og tekoker. Familiehuset er baseret på en pris for hele hytten op til 5 personer. Ekstra senger er tilgjengelig mot et pristillegg.

Vis mer
Vis mindre

Hideaway Cottage

(1 Rom)

Denne luksuriøse hytta er en overlegen deluxe hytte — bortgjemt og privat, og er perfekt for bryllupsreisende eller par som ønsker en romantisk ferie, men den er stor nok til å romme senger for to barn som deler med foreldrene sine. King-size himmelseng har fantastisk utsikt over dalen, gjennom de franske dørene som åpner ut mot utendørsterrassen og verandaen. Verandaen har en utskåret divan hvor du kan slappe av i skyggen, mens tretrapp tar deg ned til en privat hage og et lite basseng. For de vinterkveldene er det en koselig sittegruppe inne med åpen peis.

Badet i åpen planløsning har nedsunket badekar og franske dører som fører til dekk, og bringer utsiden innendørs. Det er en fossefalldusj inne og en utendørs dusj med utsikt over dalen. Rommet har en minibar med kaffe- og tekoker.

Vis mer
Vis mindre

Worlds View Superior Family Cottage

(2 Rom)

En superior deluxe hytte — Bygget med luksus og privatliv i tankene, er vår World View hytte den ultimate bushen retrett. Det er perfekt for familier på opptil fem personer eller to par som reiser sammen. En-suite dobbeltrom ovenpå med badekar og dusj åpner opp til en privat balkong med en utenfor badekar med utsikt over den fantastiske dalen nedenfor hvor giraff, sebra, kudu og eland kan ofte sees vandrende.

Det romslige soverommet nede åpner til privat basseng. Dette rommet kan enten være tomannsrom, dobbeltrom eller tremannsrom, og har eget bad med badekar med utsikt, dusj og dusj utenfor fossefallsdusj. Det er en overbygd veranda med komfortable divaner ute for å slappe av under varmen av dagen som fører til bassengområdet med solsenger. På kjølige vinterkvelder kan man kose seg ved siden av peisen i stuen med et glass vin fra minibaren. Kaffe- og tekoker er også tilgjengelig. Verdens View er baseret på en hytte sats op til 4 personer. Ekstra senger er tilgjengelig.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ant's Hill

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål