WeTu Analytics

Ant's Hill

Family Safaris

Ant's må være en av de mest barnevennlige safarihyttene i Afrika: vi vil gi barna og familien en livsendrende opplevelse, fra besteforeldre helt ned til babyer. Vår unike policy gjør det mulig for barn i alle aldre å bli med foreldrene sine på alle spillvisningsaktiviteter, slik at du kan være vitne til deres første møter med dyrelivet. Hos Ant's, familiesafari er virkelig vår spesialitet; vi har en overflod av spennende og spennende safariaktiviteter å tilby barn i alle aldre, slik at de kan dra med en intim kunnskap om bushen.

Hva gjør oss annerledes?
Begge hyttene er små og intime, slik at du får maksimal fleksibilitet, uten faste tider og dagen din skreddersydd etter dine behov. Barn er velkomne til å bli med foreldrene sine på middag; alternativt, spesielle kveldsmat eller måltider kan ordnes. Som familie kan du også bestille private middager. Selv om barna dine kan bli med deg på alle aktiviteter, du kan gjerne forlate dem på hytta og nyte en mer utfordrende tur eller tur, som vi tilbyr full barnepass.

Vi har et eksepsjonelt utvalg av aktiviteter som tilbys, disse inkluderer:

Spillet stasjon
Guidede turer/walking safari
Led ponni rides for nybegynnere eller under 4
Bug og spoor turer/lær å bli en ranger
Ridning leksjoner
Fiske
Ridesafari/heldagsturer
Svømming med hestene
Terrengsykling
Bueskyting
Rhino sporing
Big 5 spill stasjoner
Nattehimmel safari
Besøk til vårt lokale barnehjem

Vi har et utvalg av fantastiske ponnier som serverer både nybegynnere og erfarne barnerytter. Nybegynnere vil bli ledet av en kompetent guide, og ridetimer er også tilgjengelig. Barn under fire år vil bli ledet på en ponni i og rundt hytteområdet, da de fremdeles er for unge til å bli tatt ut på lange outrides.

Begge hyttene har forskjellige fasiliteter som er ideelle for barn, for eksempel svømmebassenget som er oppvarmet hele året, en trampoline, sandgroper, en badminton og volleyballbane, samt et utvalg av leker og bøker. På grunn av vår avslappede og uformelle atmosfære, Ant's Nest og Ant"s Hill er ideelle for familier med barn i alle aldre.

Vis mer
Vis mindre

Horse Riding safaris

Både maurredet og Anth's Hill tilbyr muligheten for noen av de største spillvisningen i den afrikanske busken - fra hesteryggen. Du kan galoppere langs åpne sandspor eller krysse høye rygger med spektakulær utsikt. Tempoet kan være så raskt eller avslappet som du ønsker. Ofte kommer vi så nær spillet at opplevelsen vil forbli evig uovertruffen.
Vi har passform, pålitelige og responsive hester, som gir et valg for både profesjonell rytter og den absolutte nybegynner. (Du trenger ikke å ha ridd før). Flokken på over 90 hester består av store fullblodshester og arabisk-Boerperd kors og inkluderer noen fantastiske barneponnier. Hver tur ledes av to kompetente guider, og det legges vekt på sikkerhet til enhver tid. Den entusiastiske rytteren ønsker kanskje å ri to ganger daglig og gjøre oppholdet til en luksuriøs ridesafari. Familier eller par, hvor noen turer og andre ikke gjør det, kan nyte separate aktiviteter. Som vi alltid har to guider på hver tur, kan nybegynnere gå ut med sine mer kompetente partnere uten å bremse turen. Grunnleggende leksjoner for ikke-ryttere er tilgjengelig på begge reservene. Mange gjester lærer å sykle og få selvtillit her.
Hva gjør våre ridning safari unike: våre hester lever ute i busken og beiter i og blant spillet, og dermed gi gjestene muligens nærmeste dyreliv møte på hesteryggen i Afrika som spillet ser hestene som bare et annet dyr. Vår fleksibilitet, utrolig personlig service, stort utvalg av spill, ekstra aktiviteter og muligheten til å ta alle nivåer av ryttere inkludert barn, skiller oss fra andre rideoperasjoner spesielt de i løve og elefant land.

Tack & Utstyr
Vi bruker komfortable McLellan-saler laget lokalt i lange timer i salen. Disse er baseret på den berømte amerikanske kavalerisal designet til både hest og rytter. Vi har også noen få engelske saler tilgjengelig. Ingen klient får lov til å ri med oss med mindre de har på seg en ridehatt, så vi lager et utvalg av størrelser. Vi anbefaler imidlertid at du tar med din egen velutstyrt hjelm hvis du planlegger å tilbringe mange timer i salen. Brede brimmed ridehatter er tilrådelig. For å bli dekket av både dine egne og våre forsikringsselskaper, er det obligatorisk å bruke ridehjelmer. Vår vektgrense er 120 kg (19 stein).

Vis mer
Vis mindre

Game drives

Våre guider vil være tilgjengelig for å ta deg med ut i en åpen 4x4 Land Cruiser enten for morgen eller ettermiddag spill stasjoner eller bruke en spotlight om natten for å finne unnvikende nattlige dyr, som sjeldne brune hyene, aardvark, bushbaby og pinnsvin. Fordelen med en spillstasjon er at du er i stand til å dekke mer bakken over reservatet. Spillstasjoner og turer kan ofte kombineres for å gjøre spillvisning og fotografering mer spennende.

Vis mer
Vis mindre

Game walks

For de som foretrekker å gå, vil våre guider lede deg gjennom bushveld til fots. Disse turene er informative og interaktive, slik at du kan få kunnskap om afrikansk flora og fauna. Man kan ofte gå glipp av de mindre detaljene i vårt vakre miljø når du er på et kjøretøy eller hesteryggen, så guidede turer anbefales sterkt. Disse kan være i form av en mild spasertur for å identifisere: insekter og fugler, spore dyr gjennom bushen, og lære de medisinske egenskapene til ulike trær og planter. Alternativt kan den mer energiske reisende vandre over slettene og opp imponerende juv. Spesialiserte bug jakter og lære å spore spillet er tilgjengelig for barn på begge bush hjem.

Hvis du er en ivrig vandrer, kan du også velge å gjøre en hel dag turgåing safari, stoppe i et naturskjønt sted for å nyte en bush-lunsj eller til og med en dukkert i en av våre mange demninger. Vi tilbyr også en utrolig elv tur gjennom fjell og juv for å se bushmanmalerier på en annen privat reserve i et helt annet geografisk område av Waterberg

Vis mer
Vis mindre

Mountain Biking

For de som ønsker litt trening, prøv ut våre terrengsykler. Det utrolig mangfoldige terrenget tilbyr ekstrem teknisk sykling samt milde bukter. Nyt sykling ved siden av flokker av spill på de mer milde slettene og dalene; Alternativt for våre montører gjester er det mer utfordrende terreng med ruter som varierer fra fem til tjue kilometer

Vis mer
Vis mindre

Local excursions in the Waterberg

Et lokalt «Big Five» spill reserve, hvor det er mulig å se løver og elefanter.

På søndager går vi til en historisk stråkkekirke hvor du kan møte lokalbefolkningen og se 1914 bygningen designet av Sir Herbert Baker. Barna kan gå på en fargerik søndagsskole hvor Sotho-barna synger kor i harmoni.

Vi er glade for å ta deg med inn i den lokale byen hvor du finner et bredt utvalg av afrikansk kunst og håndverk.

* Vennligst sjekk med hytta ved ankomst, da noen av de ovennevnte kanskje ikke er tilgjengelig på tidspunktet.

Vis mer
Vis mindre

Archery and Snake handling

Bueskyting:
Test målet ditt med en bueskyting aktivitet basert på eiendommen til hytta. Denne aktiviteten må ordnes med vertene dine på forhånd, slik at utstyret kan organiseres og er underlagt tilgjengeligheten av våre trente instruktører.

Snake Håndtering/Pedagogisk
Frykt ikke! Dette er flott måte å lære alt om slanger med vår guide Craig som er basert på Ant's Hill. Si ifra hvis du er interessert, og vi kan enten gjøre det på Ant's Hill eller han kan komme til Ant's Nest. Dette er underlagt Craig å være på eiendommen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Ant's Hill

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål