WeTu Analytics

Kwafubesi Tented Camp

Safaris

Du kan nyte en morgen og ettermiddag safari i åpne 4 x 4 biler. Tidlig morgen safari er veldig givende med lys for fotografering. Lions er fortsatt livlig og på farten på dette tidspunktet er antilope mer energiske og en overflod av fugler kan også ses. Ettermiddagsafariene gir en mulighet til å se nattlige dyr.

I vintermånedene går morgensafariene kl. 06.30, og ettermiddagsafariene går kl. 15.00. Om sommeren skifter tidene til kl. 05.30 om morgenen og kl. 16.00 for ettermiddagssafari.

Te og kaffe serveres før morgenen og ettermiddagsafarien avgår.

Vis mer
Vis mindre

Horse Back Safaris

Erfaring med å komme veldig nær dyrene i sitt naturlige miljø, uten biler i nærheten. Denne 2 timers aktiviteten tar deg av veien og dypt inn i bushen, på stiene der dyrene vandrer. Du trenger ikke å være en erfaren rytter for å nyte å komme seg opp og nærme og personlig med naturen.

Hestesafarier kan bestilles på hytta, og mot et pristillegg, eller du kan også swop en av spillstasjonene dine for en hesteryggesafari.

Vis mer
Vis mindre

Guided Walks

De guidede buskturene gjør at man kan komme tett og ha en intim opplevelse av den lokale flora og fauna. Turer er tilgjengelig etter avtale, med forbehold om tilgjengelighet og mot et pristillegg. Barn under 14 år er ikke tillatt.

Vis mer
Vis mindre

Quad Bike Safari Trail

Gjestene kan nyte en øko-eventyrløype på våre firehjulssykler i et tildelt område i reservatet. Dette gjør det mulig for en alternativ guidet spillopplevelse ved roret på en av våre 450 cc firehjulinger. Det er fem quads, en til guiden og fire for gjester. Denne aktivitet er til fire personer, men kan rumme op til otte, hvis du ønsker at tage med en passager på bagsiden.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Kwafubesi Tented Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål