WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Den legendariske Mana Pools er kjent for sine dyrelivrike flomsletter og praktfull utsikt over Zambezi-elven, med Zambezi-escarpment i Zambia som et dramatisk bakteppe til naturen. Elven kan skryte av noen av Afrikas mest fantastiske tigerfiske og eventyr kanopadling safari, og skaper den perfekte kombinasjonen av skjønnhet og moro, og gjør dette verdensarvstedet til et must besøk nasjonalpark.

Zambezi Expeditions tilbyr en av de beste måtene å oppleve Mana Pools på bredden av den mektige Zambezi-elven. Leiren er komfortabel, men likevel klassisk, og tilbyr den typen intimitet med naturen som bare kan oppnås ved å fordype deg i hjertet av naturen. Sovne til lyden av den strømmende elven og humrer av flodhest og våkner med morgengryets kor til en spektakulær afrikansk soloppgang. Luksuriøse leiren med 12 senger består av 6 enkeltsenger i meru stil med 2 enkeltsenger, eget bad og bøtte dusj.

Med unik tilgang til Zambezi-elven, vil dagene dine bli fylt med eventyrlystne kanopadling safari, sporing spill langs kysten til fots, fiske etter den ikoniske tigerfisken og viltdrevene i en åpen 4x4 langs flomslettene og inn i hjertet av Mana Pools UNESCOs verdensarvliste.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål