WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Game Drives

Et av de viktigste høydepunktene er en spillstasjon langs flomsletten i en åpen 4 x 4 Land Cruiser som tar deg inn i hjertet av en afrikansk drøm rik med kontinentets unike dyr − eland, elefant, afrikanske villhunder, vannbuck, store flokker av bøffel, kudu, løve og leopard.

Vis mer
Vis mindre

Walking Safaris

Ta en tur i naturen og møt ville dyr på nært hold med Zambezi Expeditions Game Walks. Akkompagnert av en av våre profesjonelle og høyt trente feltguider, utforske bredden av elven Zambezi til fots.

Vis mer
Vis mindre

Canoeing

Nedre Zambezi-elven er det perfekte stedet for en eventyrlig kanopadling safari. Padle langs det rolige vannet i Zambezi-elven og nyt det uberørte landskapet i Mana Pools National Park fra en unik vinkel. På kanopadling safari får du sjansen til å se dyreliv som flodhester, krokodiller, elefanter og utrolig fugleliv.

Vis mer
Vis mindre

Fishing

Zambezi-elven er kjent for noen av de beste tigerfiskeplassene i Afrika. Den langsomme strømmen av Zambezi gjør det mulig å fange og slippe tigerfiske, og våre guider er på hånden for å bistå tidlig om morgenen eller ettermiddagsfiske.

Vis mer
Vis mindre

Bird Watching

Gled deg over samtalen til den afrikanske skimmeren, fotograf den sørlige karminbie-eater eller Narina-trogonen. Eller bare lene deg tilbake og nyt de vakre sangene sine.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål