WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Wilderness Vumbura Plains – Game Drives

Ochtend- en middaggamedrives worden aangeboden in open 4x4-voertuigen. Onze deskundige gidsen brengen je dichter bij vele spannende interacties die in het wild worden gespeeld en vormen de essentiële schakel tussen gasten en de fijne kneepjes van de natuurlijke wereld.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Guided Nature Walks *

De unieke concessieovereenkomst voor de gemeenschap van Wilderness Vumbura Plains betekent dat veel van de professionele gidsen hier in dit gebied zijn opgegroeid, wat een extra laag authenticiteit en culturele relevantie toevoegt aan hun deskundige tracking- en identificatievaardigheden. Ruil je gamedrive in voor een natuurwandeling en bewonder de kleinere dingen die je misschien mist als je met de auto reist.

* Seizoensgebonden en afhankelijk van de beschikbaarheid van een gekwalificeerde wandelgids.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Night Drives

Na het donker bekijken van games met gefilterde schijnwerpers kun je intrigerende nachtdieren vinden.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Mokoro Excursions *

Wilderness Vumbura Plains is echt een Okavango-ervaring, en er is geen betere manier om wild te bekijken en de kanalen te verkennen dan met een traditionele mokoro (kano met dug-out). De wonderlijke wetlandhabitats resulteren in een veelvoud aan waterleven, en deze excursies onthullen de fascinerende kleinere wezens van de Delta, waaronder kleurrijke kikkers en levendige watervogels.

* Indien het waterpeil het toelaat.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Boating *

Excursies per boot zijn een andere idyllische vorm van wateronderzoek in het verbazingwekkende paradijs van de Okavango Delta.

* Als het waterpeil het toelaat.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Fishing *

Vissen vindt plaats op vangst- en vrijgavebasis, en het Vumbura Private Wilderness Area, wordt beschouwd als een van onze beste visgebieden omdat er het hele jaar door permanent water is. Op het kamp is een beperkte voorraad basisuitrusting beschikbaar, terwijl alle vliegvisuitrusting indien nodig door gasten moet worden geleverd.

* Merk op dat vissen seizoensgebonden is omdat het verboden is door de Botswaanse wet in januari en februari vanwege fokdoeleinden.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Birding

Het vogelen in Wilderness Vumbura Plains is het hele jaar door even gevarieerd als uitzonderlijk. Zoek naar enkele van de honderden vogelsoorten, van lila-borstwalsen tot karmijnbijeneters en secretarisvogels. Of zelfs de visuil van de Pel! In de zomermaanden komen veel soorten migranten voor, terwijl er ook regelmatig andere soorten te zien zijn: kraanvogel, leisteenzilverreiger, tjilpende cisticola, waaierstaartweduwvogel, pelikaan met roze rug en mogelijk roodkeelklauw voor de toegewijde vogelaars.

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Als onderdeel van deze unieke samenwerking is er lichtgewicht en compacte OM-D-fotoapparatuur beschikbaar gesteld waarmee gasten een aantal van de indrukwekkende functies van Olympus kunnen uitproberen. De pittoreske vergezichten op Wilderness Vumbura Plains zullen zelfs de meest doorgewinterde safariontdekkingsreizigers verbazen, en we hopen dat je het leuk zult vinden om meer te leren over natuurfotografie met onze gepassioneerde gidsen.

* Olympus Photo Hub-ervaring is afhankelijk van de beschikbaarheid van de camera

Toon meer
Toon minder

Wilderness Vumbura Plains – Children in the Wilderness

Children in the Wilderness (CITW) is een non-profitorganisatie die wordt ondersteund door ecotoerismebedrijf Wilderness Safaris, dat streeft naar duurzame instandhouding door middel van leiderschapsontwikkeling en opvoeding van kinderen in Afrika.

Inzicht, zorg en toewijding zijn vereist om de ongerepte wildernis en natuurgebieden van Afrika te behouden. Als we ervoor willen zorgen dat deze plaatsen blijven bestaan - in deze generatie en in de komende generatie - hebben we de plattelandskinderen van Afrika nodig om het belang van instandhouding en de relevantie ervan in hun leven te begrijpen. Vandaar ons Children in the Wilderness programma: een educatief programma voor milieu- en levensvaardigheden voor kinderen, gericht op de volgende generatie besluitvormers; hen inspireren om voor hun natuurlijke erfgoed te zorgen en in de toekomst de bewaarders van deze gebieden te worden.

Dit wordt op verschillende manieren bereikt - van het hosten van Eco-Club-programma's op lokale scholen, tot het runnen van kampen in Wilderness Safari's en partnerkampen, voor de kinderen binnen de plattelandsgemeenschappen die aan de randen van de wilde gebieden van Afrika wonen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Wilderness Vumbura Plains

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen