WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Suite(s)

(10 Kamers)

Ontworpen om de pracht en eenzaamheid van de woestijn vast te leggen, slechts tien stenen en glazen suites verspreid over de curve van de helling, waardoor absolute privacy. Elke suite met glazen fronted is ontworpen als aanvulling op het uitgestrekte uitzicht op de verschillende habitats, perfect omlijst vanuit de ruime interne ruimtes. Voorzien van een eigen veranda, een slaapkamer met intrekbare dakramen voor het staren in bed, een woonkamer met open haard, een eigen badkamer met een regendouche met glas en een 180º uitzicht, en een perfect gepositioneerd privé dompelbad voor een sublieme rust na een lange dag in de woestijnhitte.

Alle suites zijn voorzien van dakramen met sterrenkijkers, discrete muzieksystemen en persoonlijke bars op maat. Een van de meest innovatieve kenmerken van het ontwerp van de accommodatie is de manier waarop de uitersten van de natuurlijke omgeving worden benut om energie te creëren en afvalwater te recyclen. Elke suite is als een eigen zonne-energiecentrale, die genoeg energie produceert om niet alleen de airconditioning en al het comfort van een luxe lodge van stroom te voorzien, maar ook de waterbehandelings- en recyclingsystemen.

Toon meer
Toon minder

Star Dune suite

(1 Kamer)

De Star Dune Suite creëert een ideale familie-omgeving, of een ideale optie voor groepen vrienden, en bestaat uit twee suites met elkaar verbonden door een overdekte loopbrug, met een eigen lounge en eetruimte. De gecombineerde voorzieningen van deze uitgebreide accommodatie bieden de perfecte ruimte voor iedereen om van te genieten. Voor deze familiegroepen biedt ons & Beyond gidsen en lodge team een scala aan leuke en interactieve activiteiten voor kinderen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen