WeTu Analytics

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

Sossusvlei Excursion

Dit ochtendavontuur van een halve dag neemt je mee naar het Namib Naukluft National Park. Leer meer over het ecosysteem, de Eolische geologische processen, loop naar Deadvlei, beklim misschien een zandduin, en voor de fit en avontuurlijke, verover de torenhoge 'Big Daddy'.

Toon meer
Toon minder

Living Dunes

Verken de duinen op ons reservaat, waar het verhaal van de woestijnen ecologie is geschreven in het zand. Ontdek de duinen te voet of per quad met een gespecialiseerde gids die de geheimen van de duinen ontdekt.

Toon meer
Toon minder

Desert People

Stap terug in de tijd en breng de geschiedenis van het gebied en de bevolking tot leven. Volg je deskundige gids in de ongetemde Namib woestijn verspreid met San rock art. Verken erfgoed sites en krijg inzicht in de San mensen.

Toon meer
Toon minder

Desert Rock

Ontdek het unieke landschap op deze fascinerende geologische excursie, in een voertuig en te voet. Bekijk de gevarieerde topografie, blootgesteld als gevolg van de verheffing gebeurtenissen na het continent Gondwana opgesplitst in Afrika en Zuid-Amerika. Observeer de jonge geologie 'in actie' terwijl de duinen dit ontzagwekkende landschap vormen.

Toon meer
Toon minder

Desert Drive

Laat je betoveren door de pracht van de woestijn op de ochtend of late namiddag woestijn drives die blijven na het vallen van de avond. Verken vier verschillende habitattypes en ecosystemen. Leer over sprookjescirkels, hoe woestijnen worden gevormd en functioneren, en hoe dieren zich hebben aangepast aan deze verlaten omgeving.

Toon meer
Toon minder

Big Dune Walk

Geniet van deze exclusieve ervaring in &Beyond Sossusvlei Private Desert Reserve, het enige privéreservaat met de iconische sterduinen van Namibië. Neem de tijd om uw omgeving te waarderen en geniet van een heerlijk picknick ontbijt.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Sossusvlei grenst aan Afrika's eerste International Dark Sky Reserve, dat ook de Gold Tier status heeft gekregen, waardoor het een omgeving is die weinig tot geen impact heeft door kunstlicht. Bekijk de nachtelijke hemel van dichterbij vanuit ons verfijnde observatorium met bewonende astronoom en ultramoderne telescoop.

Toon meer
Toon minder

Healing Earth Wellness Treatments

Geniet van een van onze vele ontspannende behandelingen voor een echt authentieke Afrikaanse spa-ervaring die geest, lichaam en ziel verjongt. Onze behandelingen beloven dat u zich in harmonie voelt met de rust van de omgeving.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Ballooning

Verkrijg een vogelperspectief over het spectaculaire landschap rondom de lodge, in het gezelschap van andere gasten. De ballonnen zijn niet in staat om over de Namib zandduinen te vliegen, maar je zult nog steeds worden getrakteerd op ontzagwekkende uitzichten.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

E-biking

Doorkruisen de grimmige schoonheid en uitgestrektheid op een e-bike. Gemakkelijk te rijden en super leuk, deze handige fietsen zijn uitgerust met een batterij-aangedreven 'assist' die een boost geeft via een gasklep tijdens het trappen. Er zijn twee verschillende opties, een 11km (6,8 mi) of een 19km (11,8 mi) route.

Toon meer
Toon minder

Hiking

Verken de lodge omgeving te voet, neem de tijd om te zitten in de stilte en laat u betoveren door het uitzicht. Er zijn twee gedefinieerde wandelpaden, een 2.2km (1.4mi) of een 3.4km (2.1mi) route die u kunt verkennen.

Toon meer
Toon minder

WILDChild programme

Het WildChild programma van AndBeyond, speciaal ontworpen voor kinderen die onze safarilodges en kampen in Afrika bezoeken, is gevuld met leuke, interactieve activiteiten die mogelijkheden bieden om te leren en nieuwe ervaringen en culturen te ontdekken. Diep geworteld in de liefde voor de Afrikaanse bush, creëert het niet alleen een reeks onvergetelijke momenten voor het hele gezin, maar smeedt sterke banden tussen onze jonge gasten, onze planeet en haar mensen.

Toon meer
Toon minder

Scenic Helicopter Flight | Scenic Desert Flight

Trek uit de buurt van de lodge en zweef over de uitgestrektheid van de woestijn voor een ongeveer 60 minuten helikoptervlucht. Beweeg over gekartelde bergtoppen die ontstaan uit de iconische Namib duinen, witte minerale pannen, rotsachtige uitlopers en unieke fauna en flora. Laat je boeien als je over een landschap vliegt dat miljoenen jaren onveranderd is gebleven.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Scenic Helicopter Flight | Namib Dune Photographic Flight

Fanatieke fotografen zullen genieten van deze 90 min fotografische vlucht met het beste van de Namib woestijn. Deze vlucht strekt zich uit tot de oceaan, waar de rode duingorgel 152m in de zee zakt. Observeer een zeehondenkolonie bij Black Rock en vlieg met deuren uit zodat je rode duinen, woestijndieren, rotsachtige bergen en zandvlakten kunt vangen. Deze ervaring omvat een tussenstop in de duinen om te genieten van een glas champagne.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Scenic Helicopter Flight | Scenic Coastal Flight

Ervaar de woestijn van bovenaf op een 2,5 uur durende helikoptervlucht. Vlieg over de duinformatie van Devil's Fork en zweef langs de knoestige, verwrongen bomen van Deadvlei. Ga door tot je de kust, waar de duinen langs de zee liggen, ga naar het noorden van Meob Bay en volg de kustlijn richting de Eduard Bohlen scheepswrak. Geniet van een champagnestop en ga naar huis met uitzicht op de berg Witberg.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Scenic Dunes Flight

Neem uit de buurt van &Beyond Sossusvlei Desert Lodge en zweef over de uitgestrekte woestijn voor een helikoptervlucht van 45 minuten. Beweeg over gekartelde bergtoppen die uit de verschuivende Namib duinen vliegen over een landschap dat miljoenen jaren onveranderd is gebleven.

Beschikbaar tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

andBeyond Sossusvlei Desert Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen