WeTu Analytics

Morukuru Farm House

Morukuru Farm House

(1 Eenheid/villa)

Het Morukuru Farm House is ingericht door de bekende Zuid-Afrikaanse interieurontwerper Sumari Krige. Het is licht en stijlvol, met op maat gemaakte items, geproduceerd door lokale kunstenaars en ambachtslieden in een neutraal palet. Naar aanleiding van de opdracht van de eigenaren om ruimtes te creëren waar gezinnen met kinderen van alle leeftijden volledig kunnen ontspannen, is het algemene gevoel kick-off-schoenen en curl-up-on-the-bank comfort. De 5 slaapkamers — verbonden met het hoofdgedeelte door een overdekte loopbrug — zijn allemaal even luxe, want Morukuru Family vindt dat een gezinsvakantie speciaal moet zijn voor elk gezinslid.

Gelegen aan de andere kant van de berg van de zusterhuizen (Eigenaarswoning en River House) in de Morukuru Family privé concessie in het Madikwe Game Reserve, biedt deze moderne, moderne Afrikaanse boerderij met 5 slaapkamers de perfecte privé omgeving voor gezinnen met meerdere generaties. Een toegewijd team van 8-10, geleid door de ervaren gastheer en gids, zorgt ervoor dat elk aspect van uw verblijf op maat gemaakt is.

Als u houdt van de bush, de ruimte en de Zuid-Afrikaanse omgeving, Morukuru Farm House is de plek voor u. Multi generationele reizen, families en groepen vrienden van alle leeftijden hebben hun weg gevonden naar Morukuru Farm House, en vierden het leven met volle teugen. Jubilea, verjaardagen of, het belangrijkste, samen tijd doorbrengen, dit exclusieve huis is subliem.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru Farm House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen